torsdag, juni 08, 2006

Everybody clap your hands..

Idag har det vart en rolig dag faktiskt. förutom det där med Jennys mvg dröm i bild som gick i kras.. :'/ alla tjejer i klassen hade kjol ^^, men det var ju dels för att vi skulle dansa loss hela skolan med, och jag var talare och det var lite läskigt ibörjan faktiskt.. det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig heller,, men sen när vi började dansa så funka allt igen.. nästan haha
Sen på eftermiddagen fick vi kakor och läsk av Lotta och så titta vi på en jättabra film! men vi fick spola fram för att hinna se slutet.. för vi skulle öva på vår avslutingslåt på skolavslutningen, och det lät faktisikt skitbra! men det kanske var för det bara var Gustav av killarna som var med.

hähä ringde till Sanna förut och när man ringer till hennes mobil så är det en låt mellan tuuuuut.en och en kille som sjunger "three, is tha magical number.." och jag kan inte låta bli att små skratta åt det och rätt som det var hörde man ett "hej!" jag blev så paff att jag började skratta.. hähä jag e jättekorkad! hähä stupid! :P

måndag, juni 05, 2006

Un Bloody Mary por favor

Ptja.. nu har jag vart med Sanna hela stan asså xD så vi köpte en McFlurry Strawberry Suprice! :P och sen ställde vi oss på bron över vallgraven och snacka lite skit o så.. :P så gick vi runt väldigt länge och kolla i affärer och skratta o hade oss. hähä. så satte vi oss på McDonalds o prata lite till.. Och så kom vi fram till att vi var hungriga.
Sanna: En lilla menyn med cheeseburgare och en liten cola.
Han kassakillen: du får en mellan cola i den menyn..
Sanna: Lightcola tack!
Jag hitta mina hängslen!! Men nu när jag kom hem märkte jag att ena knäppen där fram saknades så jag måste tillbaka o byta imorgon.. bajs,, jag får dra med mig Ninis.. Och sen imorse så träffa jag Nathalie vid bussen och typ prata lite.. sen när jag stiger av 21.an träffar jag henne igen och då har hon vart ute lika länge som mig.. :P hähä där ser man ibland!

Igår var ju så bääst! Pippi med moppehjälm.. och jag o Jenny med cykelhjälm! HÄHÄ! så va de nån som förföljde oss med!! "Gaaah han kommer efter oss! Vaa? neej du skojjar? NEEEJ! KÖÖÖR CISSI!!!