lördag, april 23, 2011

Wooop


Oh yea. Första dagen för säsongen är kommen. Och jag är fortfarande lite snuvig och har huvudvärk men, finns ju droger för sådant trams! Här ska jobbas!
Och jag har slängt fram alla saker jag behöver ta med mig idag! Som Emils Half-life 2 spel, mitt Gameboy color för när jag får tråkigt... Eller nej förresten, det skulle Leo låna.. Ah men mina svarta skor, inläggen till skorna och sist men inte minst mina nycklar till alla skåp. LET'S WORK!

fredag, april 22, 2011

fniss

tisdag, april 19, 2011

"White Twitter would be called Twitter"



HAHAHA! Har följt Dave Chappelle i två timmar och han har redan gått hem hos mig XD Tack Ackre för det!

söndag, april 17, 2011

Oh.

Jisses vilken kväll. Först middag ute med mina kära systrar, Patrick, och storasyster Annas vänner. Och insåg att jag hör nog bara det jag vill höra, för jag hörde nästan ingenting av vad som faktiskt sades under middagen. Och jag antar att Anna var lite likadan. Hur får man Öl-väska till Röv-väska? Men som sagt, man hör det man vill höra.

Efter middagen gick vi till Gothia Towers och skulle fika på Heaven 23. Jag vet 23. Hemskt var det också. Vi tog den där hissen som är på sidan om huset, så man kan se ut mot Liseberg när man åker upp. Och så fort man gick in i den så gunga den till lite, kändes ju väldigt säkert, sedan så praktiskt taget flög man upp på 23de våningen. Ja det gick så snabbt att jag fick lock för öronen. Och mitt balanssinne var som bortblåst kändes det som. Lite svindel också på det. Och jag ska åka AtmosFear nästa vecka. Can't wait...
Men som tur var så var det mer eller mindre fullt där uppe på Heaven 23, så vi åkte ner igen, och då kändes det lite bättre. Nej MYCKET BÄTTRE. Jag vill inte åka AtmosFear. Jag vägrar. Men en liten kaffe blev det på nedersta våningen innan det var dags att dra ut på äventyr i.. Vart det nu ligger, Högsbo? Flatås? Ah där borta i alla fall.

Så kom jag till partyt som bjöd på goa människor, ett sönderdraget kylskåpshandtag, 94or, amerikaner och spyor från balkongen. Fick jag med allt? Jo My berätta att Håkan ska komma till Slottskogsvallen den 4de juni, Vilket jag inte förstod riktigt vad hon ska göra där när hon kan komma och hälsa på här hemma istället. Men hon prata visst om Håkan Hellström.. Jaha.. /care? XD

Men nej nu ska jag bestämma mig: Longboard i det fina vädret eller sitta hemma och vara bakis, titta på Hells Kitchen eller ja, gör något annat antagligen.