torsdag, februari 10, 2011

du har aldrig haft en vän som jag.

Tio tuusen år! Vilken vidrig nackspärr man får.. ! Haha Bästa köpen på länge måste jag säga. Aladdin, Dumbo och Svampbobfyrkant hörlurar! Fett coola, och bra ljud också som tur var! Bra köp indeed.
Börjar sakta men säkert bli bättre, så det är skönt i alla fall.

onsdag, februari 09, 2011

Panic! at the disco.



Ni skulle bara veta hur länge jag har väntat på att Panic! at the disco skulle göra den musiken dem gör bäst. Deras andra skiva är inte ens i jämnförelse med deras första. Nu har jag dock bara hört en låt från deras nya, men det låter ju bra, så vad kan gå fel?

tisdag, februari 08, 2011

singing, dancing and crazy drama teachers

Alltid lika fängslande konversationer mellan yours truly och Bex.

circle



Oh yeah oh yeah.
Har inte skrivit så mycket på länge, men det har inte hänt så mycket intressant på länge så, thats why. Just nu är jag sjuk. Helt otroligt tråkigt. Och det går inte streama från nätet heller, så ingen how i met your mother idag om jag inte laddar det förstås. Vilket jag antagligen kommer att göra till slut för jag är så uttråkad. Orkar knappt sitta framför datorn och göra något nyttigt, som att måla av en Batman bild. Kan inte den här veckan ta slut och helst att jag blir frisk imorgon så jag kan göra något annat än dricka te och titta på filmer jag redan har sett fem gånger och serier jag har sett minst sju.
Sitter och kollar på fula tatueringar nu. Kan väl uppehålla mig i en halvtimme i alla fall.

Laters.