lördag, juli 16, 2011

swing swing

visioner i mitt huvud när du ler.




Hade i alla fall en awesome härlig dag när jag var ledig. Den tillbringade jag med Sanna Anus Forsén och Cecilia Pippi-Lotta Johnsson. Hello Kitty läsk drack vi också. Den var Joy! och Fun! Och brände mig gjorde jag, så nu behöver ju inte jag vara i solen på ett tag. . .

Har spelat kinect nu också när jag har vart ledig. Har så himla ont i armarna hahah, var en pina idag på jobbet kan man ju säga. Men aja sånt som händer! Hoppas att benen inte går av imorgon och att mitt byte går igenom. Nu ska jag sova.

...That's all.

onsdag, juli 13, 2011

two can keep a secret if one of em is dead.

Haha, jag tittar på många dåliga serier men den här tar nog priset. Det är så dramatiskt och fjantigt hela tiden att man måste fortsätta kolla. Och eftersom det är något himla uppehål i alla serier värda att följa så har man inte så mycket till val än att kolla på den här och Teen Wolf, som nu när jag tänker på det är också något av det sämsta jag har någonsin sett.. Så senaste avsnittet av Pretty Little Liars coming up next!

tisdag, juli 12, 2011

cantstandya


Nog mina absoluta favoritbilder från Puttis i parken. Satt och redigera en bild på våra skuggor också som jag visst inte sparade. När jag kommer ihåg att jag gjorde det. Så är litet bitter just nu.
Men jag har handlat en massa saker idag. som två par skor, hipster brillor, två linnen, ett par chinos, ett armband och dance central till min kinect, som heter Ruben. Och det är precis att man får plats i mitt vardagsrum.. Men det var awesome ändå!