fredag, juli 16, 2010

youre the storm i belive in


Ville bara säga att jag sitter här vid Stevens laptop och ska strax hjälpa till att laga våran awesome mat som vi ska snart äta. Apelsinmarinerade laxspett med färskpotatis! Yum yum.

Och igår köpte jag nya skor. Jag kunde inte säga nej, dem ropade på mig och bad mig köpa dem för de var på rea och var tvunga att komma därifrån innan någon annan äcklig människa skulle köpa dem istället. Så jag hade inte hjärta att bara lämna dem där. Nu är dem mina. Och jättefina är dem. Och dem älskar mig.

torsdag, juli 15, 2010

i know you feel it too

Nu har jag målat en xböx. Jag blev sådär nöjd.

Snart ska jag bege mig in till stora staden och träffa Sanne över den där fikan vi skulle tagit för si sådär fyra veckor sedan eller så. Men nu blir det av i alla fall. Sen åker jag nog hem till Steve om han inte har något annat för sig. Låter som en plan.

onsdag, juli 14, 2010

spel spel spel


Brännbollsturnering ala Spelavdelningen är grymma saker ska ni veta.
Och när team 'resten' vann turneringen kunde det inte bli bättre Mahaha! Jag är så glad att jag tillhör spel. Det är värt att stå och irritera sig på idioter hela dagarna för att sen tagga till exempel öhl efter jobbet med sina goa jobbarkompisar. Det är nog mycket tack vare alla raster vi får. Eller får och får, vi måste ha rast hela tiden, så vi kan växla.. Ja precis men jag gillar spelavdelningen.

måndag, juli 12, 2010

damn guurl, dry your eyes

Nu var det egentligen tänkt att jag skulle skriva ett argt och irriterat inlägg om idiot finnar (och då menar jag inte dem som har tagit över min haka i snart tre veckor nu utan ett par fuckface människor som inte fattar vad man säger) och ett par puckade brudar som inte heller dem kunde engelska. Och sen kan man ju disskutera hur deras morsor har uppfostrat dem egentligen. Sjukt irriterad igår alltså.

Men jag struntar nog i det och går och äter mina bröd som jag har på avkylning just nu. Det luktar gött om dem i alla fall. Och snart ska jag till jobbet igen. Men idag är det bara Tärningen. Och Linnea i Klubban om jag inte minns helt fel, så då kan det nog bli rätt så chill förhoppningsvis.
Men vi lär väl dö om det ska vara sådant här härligt varmt väder! Eller härligt var att ta i. Det är lite för kvavt för att jag ska tycka om att jobba i det. Jag hade hellre åkt ner till beachen och solat och badat lite kanske. Har ju inte gjort det ännu. Men först blir det frukost.