fredag, oktober 08, 2010

mercy my ass..

Idag blev jag brutalt väckt av min mammas mobiltelefon. Det värsta var att hon vägrade gå upp och svara, så efter två minuter av Duffys Mercy drog jag mig upp ur sängen, slängde upp dörren, klampa ner för trapporna och in i hallen för att hitta den jävla telefonen. Men när jag tog upp den så ringde den inte, men musiken var på, men det var inte mediaplayern heller.. Vad menas med det?
"mercy... why wont you release me?" Ja du ska få se på mercy! sa jag och slängde mobilen i golvet.

nej det gjorde jag inte, men i mitt huvud gjorde jag det. Sen gick jag upp och lade mig igen, men då var det något a-hole som absolut ska stå och borra någonstans i Eriksberg, så jag fick ändå inte somna. Så det var bara att gå upp och kolla ett avsnitt av CSI.

Sen måste jag säga att ICA Maxi i Torslanda är den värsta affären jag har gått in i.
Thats all.

Eller nej jag ska ha filmmys med Pippi och Lelle nu. Disney it iiiz. Later bros.

tisdag, oktober 05, 2010

or else forget about it

Idag ska jag ta med mig en liten gosig hamster hem! Hoppas mamma blir lika glad som jag! Har ju skrivit tidigare att storasyster har två hamstrar, och nu har hon bett mig ta hand om en för dem "BRÅKAR SÅ MYCKET ATT NÅGON KOMMER DÖ!" Så jag ska träffa syster i stan och då ska vi köpa en saltsten och vattenflaskmojs så ska vi hem till henne och hämta den ena. I shall call him Squishy and he shall be mine, he shall be mine Squishy.

Sen tycker jag att alla ska köpa ett xbox och halo reach och spela med mig. Igår spelade jag med Niklas och Philip. Bästa ever!

söndag, oktober 03, 2010

kaninöron och chunky monkey.

Har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag har huvudvärk från kaninöronen jag var tvungen att ha på mig på jobbet idag och min chunky monkey jag fick köpa snabbt snabbt för att hinna med bussen var väldigt god, men jag är jättetrött. Och just nu tittar jag på The last airbender, som jag antar att jag hade alldeles för häga förväntningar på, för den är verkligen den sämsta filmen jag har sett ever. Inte okej när serien är så bra. Suck. Nu sover jag.