lördag, april 24, 2010

if we ever meet again


Vad händer ikväll då?
Öhl någon?

fredag, april 23, 2010

slutet blir så vackert i en oklippt version

Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på
Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

Och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår...


Hej. Jag är bakis idag. Hej då.

torsdag, april 22, 2010

Its gonna be a night, to remember

Kickoff awesomeness idag :D
Cant wait Iiiiiiih!


Och eftersom jag redan har vart gnällig den här veckan, kan jag lika gärna gnälla lite till.
Jag hatar hörlurar. Och hörlurar hatar mig. Hörlurar är lite som paraplyn: Man köper ett dyrt i tron på att det ska hålla längre än ett sånt billigt skräp man kan hitta på H&M för 79:-. MEN! Så har man använt det några gånger så är det sönder. Samma med hörlurar. Man köper dyra, dem går sönder efter ett halvår. Ge mig tåliga jävla lurar för fan! Köpte ett par för 400:- i slutet av Oktober, och dem gick sönder för några veckor sen, glapp i sladden. Så jag sitter och slår mig själv när jag sitter på bussen för att dem ska fungera, och det gör dem i två sekunder, sen brusar det till och musiken är borta igen. Och jag vägrar köpa nya, för jag har faktiskt inte råd med det. Jag har ett par stora lurar också, men för att använda dem måste jag ha uppsatt hår, annars ser jag ut som ett miffo. Och det vill ju ingen. Och då tänker ni säkert "Ja men sätt upp håret och sluta gnäll!" Men jag vill inte ha uppsatt hår hela tiden. Dessutom nu när mitt hår är så.. Ja mindre snyggt.
Så jag ska hitta ett par billiga hörlurar och se hur långt dem klarar sig. Antagligen längre än mina dyra märkes luras gjorde iaf.

tisdag, april 20, 2010

the stupid tv guide say whaaat?!

Wth. Här hade man gått upp och gjort sina dagliga rutiner, så ÄR DET INGET BIGGEST LOSER?! Vafan?! Var det inget igår eller bestämde dem sig för att slopa reprisen på förmiddagarna? Gick in på tv.nu och såg att Hockeyn börjde klockan 19.00 igår. Okej för den här gången, men INTE IGEN! FÖR DÅ SKA JAG SKRIVA ETT ARGT MAIL TILL KANAL 5 OCH SÄGA VAD JAG TYCKER OM ATT DEM STRUNTAR I ATT VISA BIGGEST LOSER PÅ TV!

Jag är inte beroende.

måndag, april 19, 2010

pft.

Nu ska jag skriva ett argt blogginlägg, för jag skriver så sällan arga blogginlägg, och jag gillar att klaga för ja, jag är ju trots allt svensk.

Det är en grabb på facebook som jag inte ens i vän med, men han verkar vara kompis med alla mina 300 vänner, för varenda jävla status någon skriver, eller när någon joinar en grupp och dylikt, så ser jag den här jävla personen antingen kommenterar händelsen, eller "like"ar skiten. Jag blir helt störd! FÖRSVINN FRÅN MIN FACEBOOK DIN FAN!
Speciellt mina närmaste vänner, vars statusar jag faktiskt bryr mig om, DÄR KOMMER DEN JÄVELN UPP MED NÅGON DÅLIG JÄVLA KOMMENTAR. Och inte nog med att han är på facebook, han är på varenda jävla blogg jag läser dessutom! Kan man bli mer irriterad eller? I think not.

Jag gillar Mys liknelse (inte det att hennes boobs var som atomer, det skratta jag bara åt) "Han är som ett jävla virus!" Och det är fan så jävla sant. Jag har aldrig riktigt fattat vart han kommer ifrån ens?! Det är nästan som att man ska bli vän med honom och sen skriva GO TO HELL MOTHERFUCKER! Jag har inte ens träffat dig och jag hatar dig redan! Och sen blocka bort skiten så jag slipper se honom för resten av mitt liv!
Om det skulle nu vara så att människan i fråga läser min blogg, och skriver en bitchig diss kommentar säger jag bara: Håll käften.

thats just nasty!

Sitter och tittar på Top model 11. Älskar att det är så himla mycket dramatik i onödan. I love it.

Den stora frågan är nu: Ska jag duscha hemma eller på Lundbystrand? Det är mer eller mindre ett bombnedslag i badrummet där nere för mamma har köpt en ny torktummlare, som är som en julgran när den är på, och det är grejor över allt. Dessutom finns det inget draperi heller så det blir blött i hela badrummet om man ska duscha med. Suck. Detta är ett värre i-landsproblem än vulkan molnet!