onsdag, december 03, 2008

jag minns en dröm om snö

Idag försökte osthyveln döda mig.
Jag tänkte göra mig en ostmacka till frukost, så hittar jag inte den vanliga osthyveln. Aja tänkte jag och kollade i lådan efter en annan. Så hittar jag en liten osthyvel som vi aldrig använder. Då tar jag den här då, den kanske till och med blir glad för att den får bli använd! Men icke! För när jag försöker göra en skiva ost börjar den löpa amok och det slutar med att den gör världens största jack mellan min tumme och pekfinger! Så nu har jag ett Pippi Långströms plåster, och osthyvlen dränkte jag i diskvatten. Han är död nu.

Och idag har jag sovit bort resten av dagen. Och mitt lukt/smak sinne är lika med gone. Det kunde ha börjat brinna och jag skulle inte ens märka det. Och det var visst vitlök i maten, så jag har borstat tänderna ut i fall.

måndag, december 01, 2008

I'm so sick and infected with FÖRKYLDNING!

Jag har vart sjuk i en dag, och jag har redan tröttnat på det. Det suger att vara sjuk. Dessutom missar jag en massa träningar, och antagligen får jag inte vara med på matchen på fredag heller. Det suger mest. Och det suger att mitt Guitar hero spel laggar på livnig on a pray. Så jag måste skicka tillbaka det och få ett nytt. Och mamma har bytt ut min läslampa till en adventsljustake med piss sken och man måste ner på golvet och krypa för at dra ut sladden för det finns ingen on/off knapp, och det suger också för nu kommer jag få ännu mer huvudvärk än vad jag redan har. Men nu har jag bara skrivit saker jag tycker suger, så nu får jag väl skriva saker som inte suger lika mycket.

Och nu funkar varken media player eller winamp. ALLTING SUGER HÅRT JUST NU.


skitliv.