lördag, juni 02, 2007

Tralalaaa :D

#Sätt din musik på blanda.
# Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
# Använd sångtitlen som svar på frågan.

Såhär blev min lista xD (Har redan gjort den på bdb men kan göra en här med :D)

1.Hur mår du idag?
This aint a scene, it's an arm rage

2. Kommer du komma långt i livet?
I can't say Im sorry

3. Hur ser dina vänner dig?
Cry

4. Kommer du gifta dig?
Don't you know who I think I am?

5. Vad är ditt livs themesong?
Was it a dream?

6. Vad är ditt livs historia?
7 minutes in Heaven

7. Hur är skolan för dig?
A beautiful lie (HAHA)

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Bop to the top (HAHA nästan bättre xD)

9. Hur kommer imorgon vara?
Mad world

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Pens and needles

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Vi kommer att dö samtidigt

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Only hope

13. Hur är det med ditt liv?
Kan inte säga nej (haha xD)

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Nöjd? (HAHAHAHA)

15. Hur ser världen på dig?
This is Halloween

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Famous last words

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Last train home

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Punk rock princess

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
I am on your side

20. Har du en djup & mörk hemlighet?
She'll never understand

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Roses for the dead

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
Live forever

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Feel good inc.

24. Vad är några tips till mig?
Supermassive black hole

25. Hur kommer jag bli igenkänd?
Fallen

26. Vad är min danssång?
Map of the problematique

höhö

måndag, maj 28, 2007

How to save a life.

*diggar musik* Gosh, har bara hört en massa go och bra musik idag :D Har typ blivit förälskad i Tears for fears låt Mad world och typ hela 30 seconds to Mars nya album. Och så är jag lite kär i Chans med kent.. *fniss* Det har varit en hyvens dag faktiskt, men blev lite sne när My sa imorse att jag inte hade behövt gå upp så tidigt eftersom jag hade inget omprov och göra i matte, förutom geomitri provet som jag kugga i men det fick man inte göra om idag, så jag och Lowe hade inget och göra, så vi gjorde ett intro till hans flash sida, fast det var bara en kladd, men den blev askoool :D hähä blev värsting impad av hur mycket jag kan i flash nu :D innan jag började gymnasiet visste jag bara att flashfilmer var sånt som man titta på på hamsterpaj typ. haha.
Sen träffade jag Nina och vi köpte present till Emmas student och tog en fika på CoffeeCup och jag åt en bagel för första gången :D eller som Elfving säger "en sån med hål i." sen när jag kom hem hjälpte Nina mig med öva inför matteprovet. sen skrev jag rent min och Bäx ritual, och den är ju quite funny asså xD haha MVG here we come! :D

söndag, maj 27, 2007

Låt det va...

Suck. Har haft en ok dag idag.. Åkte till stan för att möta Nina och Cissi och köpa mors dag present och ja.. tro det eller ej men vi köpte en stekpanna. en STEKPANNA!? Liksom, vi vill ha en stekpanna i mors dag present? Jag skulle inte vilja ha någon i alla fall, men Nina insisterade på att mamma hade tjatat om att hon ville ha en ny stekpanna, så då fick hon det. Sen letade vi efter en student present till Emma men vi hitta inget bra =/ får kolla igen på måndag.
Senare innan mammas bästa kompis med familj satt jag och fixade med min flash sida, och nu håller jag gjorde klart bild sidan, och kom fram till att jag skulle använda scener istället för UnLoadMovie, och det fungera perfekt :D men vi Turné sida funkar inte alls, är lite arg över det men jag tror att jag måste göra om hela swf.en för den är hel knäpp.. Sen kom mammas bästa vän med familj och det var trevligt, men min mamma blev arg på mig sen när de hade gått för jag inte pratar så mycket med Felicia, som är lika gammal som mig. Men det lite jobbigt när man inte har något gemensamt. Vi kommer verkligen från två helt olika världar, det funkar bara inte. Men hon verkar inte heller så insatt i att försöka prata med mig heller, så det finns väl inte så mycket och göra på den fronten. Sen fick jag höra att vi ska fira Midsommar med de i Bovallstrand också. Jag hoppas verkligen att Nina ska med annars dränker jag mig själv. Men vad ska jag prata om då? Vi lyssnar inte på samma musik, det är knappt att vi gillar samma filmer, jag har ingen pojkvän, och hon har väl inte heller någon just nu tror jag, så på den fronten är det med rätt dött. Ska jag börja prata om mat eller vad?! Jag har inget gemensamt med henne, varför kan inte min mamma förstå det? GAH.