onsdag, november 30, 2011

nothing at all


måndag, november 28, 2011

Konsten att skriva ett inlägg

Att skriva på beställning har aldrig varit min melodi. Det är lite som att packa en väska inför utlandsresan man gör varje år. Man brukar väl börja i alla fall tre dagar innan, tror jag? Ja strunt samma, så dag ett: man börjar tänka ut vad man ska ha med sig. 3 par shorts, massa linnen, bikinin, en bra bok, 3ds… Hmm har jag spelat klart Zelda än? Nej, jag är på Water temple och blev tokig på att det fattas en nyckel och jag har varit precis ÖVERALLT i templet. Eller var jag det? Resten av dag ett går till att spela klart hela Water temple och början av Spirit temple. (Ja, jag tog det före Shadow temple, vilket var ett misstag jag sent fick glömma.)


Dag två. Man har tagit tummen ur och gjort sig en någorlunda klar lista och det är dags för att faktiskt ta fram alla kläder och grejor man ska ha med. Man får ett mess från kompisen som säger att han vill gå och se Tintin. Jo men det hinner jag! Så drar man iväg på bio, kanske tar en öl efter och pratar om filmen annat tills klockan blir alldeles för mycket för att hinna plocka fram och packa ner något!


Sista dagen. Jag tänker ”Nej nu måste jag faktiskt börja, jag åker ju klockan nio imorgon!” Och slänger fram lite kläder på sängen, kollar efter någon bok jag inte har läst, bläddrar lite i den, tar upp en ny bok, hittar en serietidning jag inte läst på länge. Minuter blir till timmar, och rätt som det är POFF! Klockan är halv ett och jag har inte ens gjort hälften. Men det är ju tur att jag har magister examen i att packa på fem minuter! Särskilt när det är fem minuter kvar.


Lite som jag har gjort de senaste två timmarna. Har varvat skrivandet med att titta på tv, kolla på twitter, och spelat the Smurf village. Men hey, det är ju ett inlägg nu! Nu ska jag bara se till att faktiskt skriva ett till Spelbloggen jag är med i, som till och med hade sin premiär just idag. Så, klicka här! Jag har gjort designen heheh. Fluffigt och fint.