lördag, mars 23, 2013

Smize





















Haha, hittade den här bilden på min systerson. Top Model nästa?

fredag, mars 22, 2013

Pippi Lotta 23 år

Ja för idag är det ingen vanlig dag för idag är det bästa Pippis födelsedag! Och det firades i onsdags hemma hos Pippi med tårta och fiskdamm!
Och nu undrar ju alla så klart vad jag gav till min bästa vän sedan.. 1996? Ah whatever hon fick en biljett till Bruno Mars konsert på Globen i Stockholm. Det var inte så relevant fall hon tyckte om Bruno eller inte, jag behövde någon att gå med helt enkelt. Men hon verkade ha koll på hans singlar i alla fall, och sen har hon ju faktiskt ett halvår på sig att lyssna igenom hans två skivor så..
Men det kommer nog bli hur bra som helst det här! Bara se till så min kära faster är hemma i Stockholm, så man kan låna en sängplats eller två.




tisdag, mars 19, 2013

Still into Paramore



THANK GOD!
Nu kan jag börja gilla Paramore igen. Hoppas resten av albumet är lika bra som den här låten. Sen älskar jag skugghänderna. So hilarious. Skrattar hela tiden.

Nu ska jag tillbaka till mitt pluggande.

söndag, mars 17, 2013

Mer Ebay

Tänkte jag skulle köpa en stylus pen till iPaden så jag kan använda den som ritplatta till datorn. Så hitta jag 10 st pennor för 24kr på Ebay. Rätt lagom för 10 pennor eller vad säger ni?

Ebay

Min dator har varit ledsen ett tag nu, så jag tyckte det var dags att göra något åt det! Batteriet är helt dött, det laddar inte alls, så dras sladden ut dör datorn snabbare än en häst kan trava. Jag köpte ett nytt batteri i början av detta året, men det var ju inte ens rätt batteri. Jag hade till och med mailat och frågat fall det var mitt batteri men nej. Typiskt. Så jag la det på is ett tag, för jag ville gärna ha ett original batteri, och det fanns det inte på sidan jag titta på. Bara egen fabrikat som kosta 800 spänn plus frakt.

Så  nu efter två månader bestämmer jag att det är dags att kolla efter batteri igen. Jag letar upp och hittar mitt batteri på Ebay för OOOOOOTROLIGA 320kr och fri frakt! Och original också! Säljaren hade 99.9% positive feedback har runt 15 000 reviews så tyckte att det bara var att lägga en order.
Bara och bara... För att ha ett konto på Ebay måste lösenordet vara minst 6 tecken långt, med blandat stora och små bokstäver och siffror plus fall man glömmer sitt lösen måste man välja ett helt nytt, du får inte använda något du har använt tidigare. Jag har nog bytt lösenord på Ebay 20 gånger. Kommer aldrig ihåg det. Väldigt irriterande. Så ja, jag hade ju glömt den här gången också så det var bara att gå igenom den långa processen igen.
NU! Nu är det ju bara logga in på Paypal och betala ordern så jag kan lämna detta. Men nej nej nej. Jag har självklart glömt mitt lösenord till Paypal också? Hur är det ens möjligt? Ja så det var bara att gå igenom processen ännu en gång. Men sen. Sen kunde jag betala för batteriet, och få order mail. Så nu får vi hoppas att det faktiskt är rätt batteri..