fredag, juli 23, 2010

x10 mini pro

nu sitter jag med mammas x10 mini pro i handen och bara känner att en ny mobil hade inte vart dumt asså..

Published with Blogger-droid v1.4.8

onsdag, juli 21, 2010

rånad och skjuten.

Igår vaknade jag upp och kände mig riktigt glad och pigg för första gången på ett tag nu. Och att det var ett avlösarpass i kruten/golfen gjorde mig inte surare heller! Så med stora förhoppningar på dagen med fint väder åkte jag till jobbet. Allt var jättebra tills passet efter lunchen, då en pappa, som försökte få mig att ge honom en stjärnvinst från kruten helt gratis eller att han kunde köpa den av mig, lade sig över disken och slet loss en från väggen med vinsterna och sen antagligen sprang för glatta livet, bakom min rygg. När jag vände mig om så hade en annan vinst ramlat ner och kvar var bara mamman och de två barnen. Misstänktsamt much? En familj dessutom. En pappa! Att man ens kan med att stjäla så? Jag fattar inte. Det är som att han skulle gå in i till en bilhandlare och ta en bil så fort ingen såg.

Sen passet efter det var jag fortfarande lite bitter och jag hade ringt vakterna och allting men de verkade inte bry sig speciellt mycket, så är det en unge som står och spelar med sin mamma. Självklart skjuter den här ungen bollen rakt på min näsa. Det gjorde gör ont! Och det enda ungen och morsan gjorde var att skratta och gå sin väg. Hur fan uppfostras barn i dagens samhälle egentligen? Och inte ens säga förlåt. Jävla psykmänniskor. Hade jag vågat så hade jag fan skjutit en boll på ungen, skrattat och gått därifrån.

söndag, juli 18, 2010

alla ska med!

Yes! Jag börjar mitt peppande inför kaninfesten genom att rengöra min toalett. Man känner hur peppen kommer, när man står där med toaborsten nedkörd i toaletten och Volbeat på högsta i mitt rum. Då kan det inte bli bättre tänkte jag skriva, men nu när jag tänkte efter för en gångs skull så tror jag att jag använder just den meningen lite för ofta. Vad hände med att jag skulle ta in 'kors' in i min ordlista? Får bättra mig på den punkten.
Ja ja för att komma tillbaka till peppningen så ska jag nu ta och dricka mitt sjukt grymma pepp te och sen borsta tänderna, sminka mig och flytta över all min skit ur min Converse väska till min vanliga WeSc väska. Och sen ska jag peppra skiten ur alla äckliga Gothia barn som kommer till Krutdurken.

Latöörs