fredag, maj 26, 2006

Hi babey here I'am

Vad har jag gjort idag.. först ringde ju Michael klockan halv tolv imorse! :@ så dp var ju tvungen att gå upp.. så jag har typ spelat hög musik och städat lite smått i mitt rum.. och dammsugigt. Det behövdes märkte jag.. :P Sen på kvälla var ja o Pippi ute och muppa oss.. Med det menar jag snacka skit, prata om roliga saker och snacka mer skit. Så kasta vi sudd på varandra.. lite kul faktiskt.. haha.
Jag har tänkt lite, jo det har tro det eller ej people! Nej men tuggummi, man tuggar ju o tuggar, tills smaken försvinner.. men jag tror inte det är så.. Jag tror mer att man vänjer sig vid smaken efter ett tag, och då känner man den inte helt enkelt. Så är det.

Tittade på våra oklippta klipp från vår film idag med.. Trodde jag skulle dö av skratt! Asså det är typ 6 omtagningar när jag står i butiken och köper mitt ljus..!! haha !

Okej Blair Witch 2 är ju äcklig! ush Asså 1an är ju bara töntig och den är blev man bara äcklad av ju.. isch.

torsdag, maj 25, 2006

Agnes? Jag är här för Slipknot?

"Agnes, vem är Agnes? - Nej asså hon heter (h)Agata egentligen. Hon kallas för Haggan!" HAHAHA :D Shit vad roligt vi hade! Vi hoppa runt och sjöng till låtarna (jag och Habib då, för Bystian kunde ingen låt så han bara stod där och såg ut som "Men Daah? Jag är ett popoffer, så sluta glo din tönt.") och alla stod och glodde på oss som vi var dumma i hövet.. HAHA Så kanske vi skrek en eller annan i örat och sjöng högre än Agnes och sånt där men men.. :P Och Jag trodde verkligen ett tag att hon inte skulle sjunga What a feeling asså..! Men det gjorde hon i slutet.. *pust* Men istället för springa runt i bara behå som förra gången hade hon kort kort kjol och man kunde ju se ett och annat där.. (även dansarna...) Hah det var en kille som zooma in på kameran och tog kort på hennes trosor när hon satt ´på en stol och sjöng.. xD Helt roligt. Fast jag missade ju träningen och det var ju lite synd för nu kommer inte jag träna först om en heeel vecka!!!!! :O Och då kan jag och Issa ha vårat tvål krig och jag kan inte lyssna på Astnes kärleksproblem.. : ( det är nästan som man vill fälla en tår.. Näää! ; )

"Men det går ett rykte om att du är rätt smart."
"Va fan har du hört det?! Ääääh HÄHÄHÄ! Neej det är bara ett dumt ryktee jag är JÄTTEKORKAD! HÄHÄ Stupid!"

måndag, maj 22, 2006

TORNERO! TORNERO!

Ush asså jag har haft den låten på hjärnan hela dan..! GAAH blir tokig.. Men idag har det la vart rätt slappt.. hade "elevens val-dag" som de så fint kallar det.. så hela förmiddan satt jag med mitt fysik-inlämning.. eller ja.. jag tjöta med Niklas och Jim ett tag också.. haha sen på eftermiddan så fick vi sitta i I5 och plugga.. så skulle jag, Jenny och Sabina lyssna på musik men så var inte kontakten i, så när jag tryckte i den och sen satte på POWER då ramla jag nästan av stolen! Fy faen va högt det blev! haha sen titta vi på en intervju med Amy Diamond på engelska, och asså.. hon hade verkligen sån där sliskig äcklig brittisk dialekt! sheeet pomme frite!
Imorgon har hemkunskaps prov.. wuhu.. NOT.. men det verkar va rätt enkelt så.. Och Lars tyckte mitt färgglada Kina arbete var gulligt ^^, busigt värre liksom!

På träningen idag busade jag och Issa med äckel handbollarna och var hel kletiga och stod på toaletten och hade tvålkrig typ.. :P sen var det ju jag och Astne som ägde sönder resten av träningen.. man skulle passa tillvaranda samtidigt som man sprang.. asså vi satte en 93 två ggr och Issa en gång på benet.. HAHA! Men sen var det bara "Men Sara vad ska jag göra?! Daniel vill att jag ska gå med honom men då känns det så taskigt för Anton.." och blablabla i en timme ungefär.. Sen när hon berätta att Daniel hade rakat av håret och tränkte skriva Sanna <3 när de gick på balen så dog jag fan..! haha såå rooligt asså.! skrattar ännu asså.. veckans höjdare klart! Haha Den tjejen kan få en skratta asså