torsdag, mars 20, 2008

Konsten att växla makt visade sig vara guld värd

Kille ~23 (räcker fram 500-lapp): Tja, kan du växla den här till hundralappar?
Kassörskan ~20: Nej, tyvärr, jag har knappt nån växel alls.. Men du kanske kan gå till McDonalds och växla?
Killen tar upp en Läkerol och lägger på disken.
Killen: Då tar jag den här.
Kassörskan: Gud vad taskigt.
Killen (triumferande): Life's a bitch.
Kassörskan mumlar och tar emot femhundringen.
Kassörskan: Det blir tio kronor. Då får du fyra hundralappar och nio tio-kronor tillbaka.
Killen: Men vad fan!
Kassörskan: Life's a bitch.


Alla borde läsa på tjuvlyssnat någongång då och då. XD
www.tjuvlyssna.se

onsdag, mars 19, 2008

Den där Maggio..!

Min Gud Almighty Fluff. Varför har jag inte hört Veronica Maggios nya låt förrens nu? Den har visst gått på p3 jättelänge.. men jag lyssnar knappt på radio, och när det väl händer så är det någon skit station som NRJ eller Voice, som bara sänder likadan musik. Jag fattar inte varför Voice finns egentligen, Den är ju helt onödig.
Aja.

Veronicas nya låt är i vilket fall skitbra. Den nya stilen passar henne gör bra. Jag älskar allt hon gör (ojoj där fick jag till och med in en liten rad från Vintervila med kent). Hennes första skiva var ju en pangsuccé enligt mig, och den här låten är ju skitbra, så då kommer antagligen det andra albumet knäcka ass också. Jag älskar musik. Kanske något för dig Sanna Forsén?

Idag har det i alla fall varit fint väder, så jag har städat upp lite på mitt rum. Och tagit lite bilder. Och imorgon är jag ledig igen, så då får jag se vad jag hittar på. Mamma är ju också ledig så då kanske vi kan hitta något kul att göra? Vad vet jag? Men på kvällen/natten ska jag och Syster åka och titta på den första juniormatchen i Dumle mellan Pixbo - Ramlösa. Undrar vem som vinner.. eller inte.

måndag, mars 17, 2008

Babey babey babey..



När jag vaknade imorse märkte jag ingenting. Det var först när jag öppna min dörr ut till hallen som jag upptäckte att det var ovanligt vitt ute på träden.. Fick mig en liten chock, och det första som jag tänkte var "WTF?" Nej men ungefär så. Men efter detta beskedet kom jag fram till att åka in till stan och skolan för att hämta min grafbok var out of question. Så istället tillbringa jag min dag framför datorn och RollerCoaster Tycoon :D Gjorde en asnajs park tills jag inte fick plats med varken attraktioner eller människor. Men då klarade jag uppgiften så nu behöver jag itne tänka på det längre.

På fredag börjar Dumleslaget. Klockan 07.45 för min och Andreas del. Men vårat lag spelar typ halv nio i Lundbystrand 4 och vi sitter i seketariatet i Lundbystrand 3 så vi kanske kan övertala de i 4an att byta hall med oss under den matchen. Man vill ju se hur det går för oss :D

söndag, mars 16, 2008

THANK YOU!

Wiehu! Perelli vann :D happy_girl_90 typ. XD haha nej men den var ju rätt bra. Det var allt ja skulle skriva ikväll.

ps. Lego Rock Raiders, Lego Island Extreme Stunts och RollerCoaster Tycoon är jättekul. faktiskt.