måndag, augusti 10, 2009

if you lie then you dont deserve to have friends

Hihi nu sitter jag och tittar på Lilla Sjöjungfrun. Ska plocka lite på mitt rum också..

Igår vann jag stjärnvinst på tankracet :D En ascool Lightnin McQueen från Bilar :D Den ska Wille få. Han kommer bli asglad!

Igår spela jag laserdome också. Det var askul första omgången, sen andra omgången hade jag en liten skitunge efter mig hela tiden och sköt på mig, och han var i mitt lag också. Sedan drog jag och Björken till Lise och käka hamburgare. Sen åkte vi en massa attraktioner och drack Ben&Jerry Milkshake! Asgött! Det måste man prova asså. Det var värt pengarna!

Ja nu ska jag som sagt städa lite innan jobbet.. haha

söndag, augusti 09, 2009

racer

I don’t know if I like your perfect style,
I don’t think that I’ll call on Monday,
You’re so selfcentered, so damn ignorant
Not my type, you’re such a loser.


Hahah åh vilken kväll. Full av missförstånd och knäppa sms! Åh Björken alltså! Så himla full verkligen!

Sms 1 22.29 :Ja men det låter skoj. Innan lr efter? Det börjar typ halv tre va? Puss

Sms 2 22.32 :Ja men varför inte:) det kan väl vara trevligt, höhö. Kul att jobba sfär?

Sms 3 22.43 :Ja men varför inte:) det kan väl vara trevligt, höhö. kul att jobba ikväll lr? Ja men 5kamp låter asskoj:). Pusspuss

Sms 4 00.19 :Ja men varför inte:) det kan väl vara trevligt, höhö. Kul att jobba lr? Själv sitter jag här och försöker vara nykter. Haha jag dör. Vilken tid för 5kamp Då? :)

Ja, väldigt intressant att läsa faktiskt, med tanke på att hon ringde en gång också och skrev typ fyra mess till.. haha asskön! Kommer sakna den bruden sen asså!

Jag fick sånt sug på Neverstore?! Vad är det här? Nu sitter jag och lyssnar på Hold on liksom. Skitlåten No.1 med dem typ. Fast med Lazee så är den bara kass. Men Racer. Den är bara kärlek. Deras första album. Åh kärlek. Imorgon äre grillning på Lise, så tänkte dra ihop några och köra femkamp, bla. Björken då, som jag försökte förklara att jag ska ringa imorgon klockan ett. Men ja.. Haha nej god natt sluts! :D