fredag, februari 02, 2007

You can be my Punk Rock Princess

Tralala.. Sitter i skolan och jobbar med 100% Projektet.. eller ja.. Jag lyssnar på musik och Anah gör en bild åt en kompis, så vi jobbar inte just nu.. men snart :)
Har skitont i halsen.. Men jag tror inte att jag är sjuk.. inte än iaf.. dessutom har jag inte tid och vara sjuk. Jag har en massa och göra. Som det här tråkiga projektet. Och jag ska träna sen efter skolan, och då får jag träffa min lilla marsipangris igen :D Har inte sett henne på nästan en vecka :O Det har varit väldigt jobbigt faktiskt..
Vad kan man skriva mer? I söndags åkte Nina till Sydafrika, och det e lite tomt hemma.. =/ och i förrgår blev jag moster och min pappa morfar xD helt gammal låter han :P Ska åka upp och träffa Anna, Karl, Lucy och William på Sportlovet :D ska bli väldigt kewl faktiskt. Har ju inte sett Anna sen typ förra året. Och då var vi på Liseberg julmarknad. mm.. där ser man. Igår fyllde min nya klubba en vecka :D och som present fick den två stenhårda smällar av Chirstina.. :@ HON SKA DÖDEN DÖ!

Jag längtar till Sportlovet asså.. få sova lite längre på morgonen. ^^

måndag, januari 29, 2007

Simply a look can break your heart.

Jaaa nu blir en såndär sen kvällblogg igen.. (fy Sawra) Vilken Helg det har varit asså! Typ innebandy för hela slanten :P på Lördagen var jag tvungen och gå upp tidigt för vi skulle spela match runt ett tiden, och för att kunna springa och inte få håll måste man gå upp minst två timmar innan.. så det blev inte så mycket sömn den dagen, men sak samma.. Men det blev väldigt mycket spring.. i slutet av första periorden fick Linn andnöd typ och kunde inte andas alls, och Ronja var typ as förkyld och orkade inte heller så mycket, så vårt 93backpar fick gå upp som forwardspar ist och vi fick spela på två och en halv backar, för ronja kunde knappt spela och Linn var vi också väldigt måna om att inte ta ut på hennes krafter för mycket, så jag och Kajsa fick som sagt springa mycket. Men det blev 4-4 tillslut, och det var rätt bra faktiskt eftersom vi höll på att förlora.

På lördag kväll ringer Gunnar och undrar fall jag kunde vara med på 91-93s match astidigt på söndagen, och det kunde jag la.. så jag fick gå upp tidigt den dagen med, så åkte vi till Floda, och jag var lagkapten faktiskt *stolt* men det var nog bara för jag var äldst.. eller nåt.. haha men bindeln sat ashårt.. trodde mina muskler skulle kvävas! xD vi vann den matchen med efter lite om och men, 6-2 blev det. Sen åkte jag hem för att duscha snabbt och sen ringde jag Sanna (forsén) så åkte vi till Valhalla och tittade på när 89-90laget spelade mot Ale, och det var en askewl match! haha dom bråka hela tiden typ xD träffa Petra där med, hon var där med sina två kompisar :] så följde Petra med oss till Lundbystrand och titta klart på herrarnas match mot Storvreta, som dom förlora btw.. så gick vi och bytte om sedan och sen skulle vi spela match efter min lille kusin Ludwig xD haha det va asroligt och se, för jag visste inte att han spela i älvstranden.. :P men de förlora med två siffrigt - noll.. sen spela vi mot 0302. och det var nog ingen rolig match och titta på, för vi hade typ lekstuga hela tiden.. men då framför mål... först ett klubbskaft på smalbenet, sen en stenhårdboll på knät, en likadan på samma knä, och sen en till på samma ben.. sen hörde man "AAAAAAAAAAAAAAAAARGH!" (A) Har lite fina blåmärken nu.. :P men vi vann den matchen med 8-1 iaf.. :D

Och idag kom Anah tillbaka till skolan!!! :D:D:D:D VAD JAG HAR SAKNAT DIG! Så vi busa lite idag dåe :D När vi såg bambamaten tänkte vi: nej tack vi går och köper en cheeseburgare och en dricka på macDonalds ist.. xD så gjorde vi det, sen hade vi typ projekt i grupper.. och då gjorde vi inget alls :P haha orka liksom :P vi måste ta fler bilder dessutom. Sen när jag kom hem ville Mathias att jag skulle göra en häftig bild till honom i ps, så det fick bli såhär :P Fråga mig inte varför den blir suddig.. jag stör mig som fan på det jag med.. :@