lördag, oktober 13, 2012

Fuckyeah


Fördelen med att ha flyttat ihop med en ps3 fanboy till pojkvän är att man kan köpa titlar man har velat spela ett tag, men inte kunnat för man köper helt enkelt inte en ny konsol för tre spel. Men nu har vi ju faktiskt en tillsammans så då kollade jag runt lite på nätet efter första Uncharted, mest för att se hur det är som spel. Är jättetaggad på Naughty Dogs nya spel The Last Of Us, så det skadar kanske inte att testa Uncharted.. Men i alla fall, hade ju kollat runt lite efter det, men det har inte funnits i lager i någon affär jag har kollat.

Så skulle vi köpa lite mjölk och bröd och bacon (ja, vi älskar bacon i den här lägenheten. Guds gåva till mänskligheten. Efter Milka) och gick in på ICA Maxi i Skövde. Vad fann jag om inte Uncharted? På ICA Maxi Skövde. För 199:- Som taget. Förstår inte varför Andreas inte hade det i sin samling redan innan, men ja, hans samling består av mest Fifa spel. Och Cod. Men jag gillar honon ändå :3


tisdag, oktober 09, 2012

Woop!



Såg att Webhallen sökte grafiker och blev lite inspirerad av deras ansökningskrav. (Gör en annons som skulle kunna gå live idag av en produkt ur Webhallens sortiment). Så gjorde två annonser, New Super Mario bros 2 och en Sony reklam. Tyckte de blev tillräckligt fina för att få visas offentligt. Och jag ska inte söka jobbet, jag ska bli världens bästa webbutvecklare först, sen kanske tjänsten är ledig lagom tills dess igen.


måndag, oktober 08, 2012

What a Brees!


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Saints tog sin första vinst i årets säsong av NFL igår natt! GÖTT! Och Brees slog nytt rekord i ...kastat en TD  i 48 raka matcher? Typ? Något sådant.  Alltså kastat till en göbbe som fångar bollen och springer in med den i mål. Om ni inte vet hur Amerikansk fotboll spelas hänvisas ni till Wikipedia.org.

Och nu SKA jag börja skriva lite mer om mitt liv, och min hamster, innan han dör. Vilket han inte kommer göra. Han är för bitsk. Fast jag ska inte skriva det nu, utan i framtiden. Så ni förstår. Höhö.