fredag, juli 03, 2009

låt mig gå i bitar.

"Åh polly va gott!" haha Den nya polly reklamen är jättebra. Först blev jag irriterad, men sen typ skratta jag på slutet.

Idag har jag halva dagen gjort.. inget alls ungefär, sen andra halvan däremot var det fart och fläkt! haha nej men träslaget är så min favorit av spelen so far!

Privileged är min nya följa serie på tv. Så typisk Sara-tv-serie så det finns inte. Haha I löv it i alla fall.

tisdag, juni 30, 2009

for a pessimist, im pretty optimistic.


Det var dem två lediga dagarna. Imorgon ska jag iväg och jobba igen. Ska stå i Ostkupan om jag inte minns helt fel faktiskt. Kan ju bli intressant hahah!

Nu på kvällen har jag glott på dem fyra föesta avsnitten av Buffy the vampire slayer säsong 1 :D Helt be-awesome om du frågar mig. Jag måste köpa alla säsongerna. Dem är kult!

måndag, juni 29, 2009

heej tetris heeej

Alla som är inbitna tetris fantaster kan ju testa detta roliga tetris!

http://sovietrussia.org/f/src/tetoris.swf

another day, another way.

Idag har jag haft mobilabstinens. Jag och syster skulle åka till backaplan och träffa Greg där så skulle vi åka och bada. Så glömmer jag min mobil! Herregud är jag dum i huvudet? Nej det var några serious jobbiga timmar där man inte kunde nå mig. Fast skönt var det la också. Har med mig den precis överallt. Hur klara sig folk förr i tiden? Man borde kanske inte ha med sig den precis vart man än går, man får ju inte riktigt något privatliv heller så. Jag ska nog försöka med det. Kommer aldrig funka.

Men i alla fall så åkte vi och bada, och det var riktigt najs faktiskt. Så åkte vi till Max sedan och åt. Sen skulle drog vi till Siba och kolla på mobiler, men ingen blev det! Typiskt brudar, kan aldrig bestämma sig.

Efter Siba besöket åkte vi hem till Bräcke Pölsebo och chilla i trägården. Drack saft och åt kakor. Sedan gick jag och Greg ner till Eriksberg och kolla lite. Dem har byggt så himla mycket! Tar det aldrig slut?

Och ett ord som används flitigt just nu är Jesus! Tack till Rebecka Tell som har fått det att fastna i mitt huvud bland alla låttexter och bara störda fula saker.