lördag, september 23, 2006

Håkan,Hästens,Sandwichskylt,Baskers och Mustach

.Guuuuud va bra du är Håkan! Även fall jag inte lyssnar så ofta på dina skivor, men live kan inget slå dig. Och det var klart värt att stå utanför och knö för att komma in och lyssna. magiskt som förra gången. (L) Så träffa vi en storgråtande Petra som hade stått längst fram sedan Liseberg öppna. Sen träffa jag min Habib..!! Det var så längesen sen sist. Så nu ska vi bara bestämma ett datum så vi alla kan ses, Habibes och Safak. sen åkte jag och Sanne hem till Sanne och åt lite sånna där flingor som man får ont i magen av med kräm och mjölk. Sen prata vi med Sannes lillastysters kompis Albin från Degefors i hennes telefon.. och ja.. det var ju kul.. ett tag iaf ;) hähä sen låg vi i Sannes rutiga Hästens säng och tjöta ett bra tag innan vi somna, och ja ska nog inte ta upp om vad vi prata om här faktiskt.. Men när vi väl hade somnat skulle ju Sanne absolut stor snarka i små ryck sådär ibland.. och några fler ryck hon fick va att sätta armen i ögat på mig ett antal ggr tills jag slog tillbaka.. hähä :P Sen på morgonen hoppa Sanne på mig för att ja skulle gå vilket jag ville minst just då.. :P
Sen när kom till hotellet där vi skulle få våra Sanwichskyltar, baskers, reklamlappar och tro de eller ej MUSTACH! :O och vi såg ju inte kloka ut! hähä det var lite roligt också ;P Så gick jag, Sanne,Petra och Andrea bort till mot domkyrkan och Nordstan tillsammans, för jag o Sanne skulle till Nordstan och Buske och Petra skulle till Domkyrkan. Så kom vi dit.. och det var ju några som kolla snett på en eller skratta.. eller försökte hålla sig men det gick ju inte särskilt bra asså.. :P men första timmen var långsam.. sen när vi börja fatta vinkeln med hur vi skulle göra gick det mycke fortare! och vi blev av med alla korten! (Petra och Andrea kom runt tjugo över två och hjälpte till) hähä det var sjukt roligt asså! Och sen när vi skulle tillbaka hamna vi mitt i en svensexa xD och Magnus Intisiativ som hans parti så fint hette tyckte att man skulle stänga tingstadstunneln så alla sluta att klaga på alla köer, så fråga Petra "Men var ska alla dem bilarna som kör där ta vägen?" "Jag vet inte.. Dem får la köra någon annanstans!" Hmm okej..? hähä. Sen tyckte alla att det var jätteroligt och ta kort på oss. så vi fick posa ett antal ggr där ja haha! Sen när jag väl kom hem satt jag framför datorn och hosta upp små svarta garn klumpar.. :P jag tror jag har kvar några.. det känns så..

onsdag, september 20, 2006

Anna har rosa hår.

Hejs svejs :D
I Måndags var jag och min klass på GP. Och där har man ju aldrig varit förut.. hähä nej men vi gjorde ju inte samma saker som vi gjorde när jag gick i femman.. :P Först så prata hon litegranna om saker o ting om gp och sånt.. sen fick vi se en rätt bra film, fast skitdålig gjord. sen fick vi typ trycka på mentormeter knappar hähä det var ju lite rolig ^^ sen gick vi upp till ett data rum och och spela ett rollspel :D så var det jag, Anna, My Lowe och Sebastian i ett lag och vi spela skiten ur våra klasskamrater även fall vi inte fick något scoop men men :] så vi fick priiiis :D:D Man fick välja mellan en assnygg bag (som jag, my och sebbe tog då) en ful ryggsäck, en gosig tjocktröja (som Anna banana och Lowe tog) och en ful puma keps, som jag och Anna tog iaf.. hähä

Igår var det roligt på träningen, förutom att jag har en knöl i handleden.. men så fick vi veta att vi skulle vara på avenyn klockan 10.30 på lördagen!! :O shitshit.. och att vi skulle vara någonstans i stan och dela ut små kort och ha basker på oss!! hähähä kommer bli så roligt!! Eller hur Sanne? *blinkblink* Och eftersom Linn banga och inte kom till träningen igår så hade jag vattenkrig med Petre (petra) och det var ju lite busigt, fast inte för Sanne och Buske som kom i mellan ;P Och det var faktiskt Petre som börja! inte jag! så det så.



På fredag e det Hååkan ^^, jäjäjää!! hähä va kuligt det ska bli :D ska försöka hitta Anus och Jossan, jenny och hennes klasskompisar så jag får träffa dem för det har jag inte gjort på assslänge! sen ska jag undvika ebba så mycke som möjligt... faktiskt.. jag ska nog inte ens se henne.