lördag, oktober 13, 2007

Vy från ett luftslott..

Tralala.. jag e tröööött.. igår var typ katastrof. Om det inte hade varit för fucking sm hade det nog vart mkt roligare tror jag.

Har laddat ner kent nya skiva. Måste nog lyssna på låtarna flera gånger för att förstå att det verkligen är så bra som de skrvier i tidningarna, för just nu tycker jag bara ett fåtal är bra, och resten hur sega som helst. Men våga vara rädd och Generation Ex är bäst just nu iaf.

onsdag, oktober 10, 2007

Han har keps. xD

Igår var jag och mor på Lager :D köpte ett par Monki jeans, två linnen och två par trosor från Fran Dany och en diesel tshirt :D fett najs och så köpte jag ett på stövlar på Scorett ^^ dem är också fet najs faktiskt.

Idag i skolan skulle vi skriva cv.. wuhu.. bajs tråkigt jävla projekt! tur att vi slipper nästa vecka eftersom det är gymnasie mässan! XDXD mohahah

måndag, oktober 08, 2007

Min värld är en liten smutsig värld, och mina tankar fula och små.


Ush nej nu har jag inte skrivit här på asagöra länge så det är dags nu tycker jag, för det är mycket jag vill säga världen.

I Torsdags, precis när Heroes börjar på fyran får jag ett mess av Sanne, som vill jag att jag ska ringa henne. Och ja, eftersom det är Sanne så ringer jag ju självklart upp henne. Fast jag hade väl inte direkt väntat mig att hon skulle vara ledsen och arg, men det var hon i alla fall. Hom berätta om hur mycket hon började sakna juniorerna och att hon nästan inte hade fått spela något alls i serien.. och jag tänkte bara "welcome to my life".. Jag till och med förklarade den känslan som hon hade inom sig, som jag tror ingen annan utom dem som har kännt den vet hur just den känslan känns. Och hon höll med precis det jag sa. Men jaja efter en tjugo minuter sa jag att jag var tvungen att lägga på för jag hade ingen lust att betala telefon räkningen, men jag sa till henne att hon skulle komma på träningen imorgon (fredag) och det gjorde hon med :D jäj! hade inte sett henne på aplänge så det var väldigt roligt faktiskt.

Sedan, när träningen nästan var slut på fredagen, då sätter Gunnar på den bästa skivan som nog har gjorts! Eller ja, kanske inte, men det var typ gamla godingar, bla Lou Begas Mambo nr 5, och Gustala bara "Sara, orka att du kan den här fortfarande!? Hur kommer du ihåg sånt?" Jag vet inte, jag lyssna inte så mycket på den låten när den väl var poppis, men varje gång jag hör den tänker jag på när vi hade melodifestivalen i skolan, och det var typ fyra st som hade samma låt (A-Teens - Upside down) jaja anyway så var Sanna, Gustav, Sara och några andra jag inte kommer ihåg namnet på, med och sjöng just Mambo nr 5. Sanna såg ut som en gangster verkligen XD mustach och allt :P och Gustav var "The Trumphet!" och Sara och den andra tjejen var bakgrunds dansare. Dem vann melodifestivalen och Sanna blev kallad Gangstern ända tills hon var huvudrollen i Ronja Rövardotter med deras teatergrupp. då var det Ronja xD Men så kommer jag ihåg den låten i alla fall, sen dem andra 1244634556569 låtarna jag kan har väl inte samma historia XD men det är väl något jag är bra på antar jag.