måndag, oktober 30, 2006

Listen to the songs and learn to sing along on the radio

HIhi har hittat en gammal mp3-skiva med en massa gamla nerladdade låtar vi har slängt nu =/ Som The Sounds och T.a.T.u's gamla album. Så himla bra va? Det är bra konstigt att första albumet är det bästa, och det andra inte lika bra men efter ett tag när man har lyssnat på skivan ett par gånger börjar man älska den mer än första. Som när jag fick Evanescence första skiva av min stora syster. Jag trodde jag skulle dö utan den skivan. Låna aldrig ut den eller något sådant. Men nu när dem släppte sitt nya album för typ en månad sedan, kändes det inte som det vanliga Evanescence-stuket. Det lät mer seriöst liksom.. inte som Evanescence. Men så efter ett tag började jag känna igen musiken igen.
Nu spelas Saker man ser med kent. Det är en typsik Isola låt. "det är bara saker man ser, det är bara saker man vet" Men ibland förstår jag mig inte på människor som säger "Men den låten är ju gammal?" Typ som att man inte skulle kunna lyssna på den låten för att den har blivit för gammal? Det har väl inte så stor betydelse fall den är ny eller gammal? Den måste ju vara tidlös i så fall eftersom så många lyssnar på den fortfarande. Man skulle nog inte ens kunna kalla sig fan av någotband om man bara lyssnar på den senaste plattan. Tänk när Jocke Berg står på scenen under en konsert och säger "Nu ska vi köra När det blåser på månen." så skriker någon tillbaka "neej den är ju gammal! " Det skulle ju va helt sjukt. Man kanske tycker att låten är uttjatad, men då kan man ju alltid sluta lyssna på den ett tag och sen när har ett sånt sug att absolut lyssna på den låten för det var så himla längesen och den är så himla bra så börjar man lyssna på den igen. Så gör jag jämt. Jag tröttnar på låten, men sen när jag väl lyssnar på den igen, har jag blivit kär på nytt i den. väldigt praktiskt faktiskt.

Jag har änligen fått duntäcke :D wuhu! Så nu har jag ett duntäcke och en dunkudde, så nu är det bara den reglerbar Hästens säng. ;]

Det var en gång för så längesen.
Du och Jag slog mot dumheten.