torsdag, april 17, 2008

Jag var 17 år

Jag tycker att de flesta artisterna jag lyssnar på har en låt om mig som 17åring.. XD Det låter jättekonstigt men det känns som att de tänkte "Nu är Sara 17 år, så då gör vi en låt om hur det är att vara 17 år." Det var bara en tanke.

Dagen började med att jag oroade ihjäl mig över att Rebecka inte kom runt 9 tiden hem till mig som hon skulle. Och när hon väl dök upp 45 minuter senare skällde jag ut henne för att hon inte hade svarat på sin mobil, att jag trodde hon låg i ett dike någonstans och hade blivit våldtagen och skulle komma hem gråtandes till mig och jag skulle aldrig någonsin mer gå genom parken till bussen mer.
Men Rebecka hade glömt mobilen hemma, och tåget var jättesent så det var därför hon var så sen. Och det var ju väldigt tur att det var så.
Sedan på Mediekommunikationen tittade vi på Janne Josefssons "Debatt" som diskutera "Etno porr" och så handlade det som hände på Komettorget i Bergsjön, att det var några journalister och fotografer som blev hotade och slagna eller vad det var. Men liksom, det hade ju inte varit lika stor uppståndelse om inte de här journalisterna hade blivit hotade..
De sa också att medierna svartmålar förorterna, men de skriver ju inte bara om hemska saker, de skrev ju den där artikeln om en skolklass i bergsjön fick laptops.. och det var väl något bra eller? Bara det att det händer mer hemska än bra saker.. lite tråkigt, men man får väl försöka ändra på det då.

Sedan efter mediekommunikationen gick vi på teater på engelska, och den var rätt bra, men den var lite för lång, och killen var ett svin. Kom inte ihåg riktigt vad den hette men ja.. den var speciell.. :P

söndag, april 13, 2008

Spice up your life, yo.

Lite småjobbig vecka, men mycket roligt har hänt också :)
Vi fick våra länder till FN-rollspelet i Tisdags, och jag, Anah och Bex tog Storbritannien (rättare sagt: jag och Anah tog Storbritannien, Bex var ju i Japan så hon fick inget att säga till om) och jag tror att det kommer bli askul verkligen! Vi är ett av de länderna som får prata mycket, och vi ville ha en massa mvg, och Ryssland var inte lika tilltalande, så Storbritannien here we come!

Vi hade också styrketest på gympan, och jag höjde mig i allt utom den där kordinations grejen som man skulle hoppa över ett rep som hade en höjd på typ en meter.. Såg bara framför mig hur jag skulle vricka till min redan stukna fot och kom fram till att: Nej kommer inte på fråga.

Och i fredags hade vi också HIstoria prov på mellankrigstiden.. Fast det var inte så mycket om just mellankrigstiden, utan mer om Mussolini och Stalin som vi hade pratat så mycket om .. eller inte? Det var flera frågor på provet vi aldrig hade pratat om, som varför Boken var kommunismens fackla (Tack Håkan för att du berättade det för mig på MacDonalds) och typ hur Stalin kom till makten och samma sak med Mussolini.. Det var väldigt skillat av dig Niklas. Verkligen.

Sedan drog jag till Sanne och vi hade lite myspys hemma hos henne. Skratta gott när Nicole och hennes freebandy buddies visade upp sig på Talang 2008. Så såg vi på She's the man, en av mina favoritfilmer. Så himla kul!

På lördag kväll åkte jag hem till Håkan som skulle ha fest, och jag hade buskul, även fall jag var osocial och bara snacka med Anah och Molly, så var det trevligt. Sen orkade jag inte gå hem direkt så jag gick upp på berget hemma och sjöng Om du var här inför hela Göteborg. Stod på en bänk.. tills jag ramla av.. XD

Och idag har jag bara slappat, skrivit lite på mitt tal, läst Harry Potter och ätit upp Mammas och Pappas dyra choklad de fick igår.. ;P Men nu ska jag och Mamma titta på två timmar Lost. :D