måndag, april 02, 2007

Don't you know who I think I am?


Nina är typ jättemassa sjuk =/ tråkigt för hon orkar typ nada.. Och hon säger att hon absolut ska vara med på Dumle, not matter what.. xD haha

Men idag har det varit en hyfsad dag faktiskt för att vara den första på lovet :D Micke kom och vi skejtade lite på parkeringen nere vid Eriksberg, och det var en massa kewl. Fast min ollie gick det inget vidare med =/ men men det kommer väl snart. Jag och Bex ska ju skejta en massa med så, tillslut så... :P Sen efter vi hade skejtat en massa gick vi ner till Tempo och köpte glass :D och sen satte vi oss på bryggan och åt glass och sola och tjöta lite.

Sen fick jag skitont i magen så vi drog hem till mig och titta på tv och tittade på kort på när jag och Nina var små. :P Men det var mysigt.


Imorgon ska jag hem till Pippi på tjejträff. Ska bli askewl, ska ta med Singstar så ska vi spela lite :D men det roligaste blir nog och se vad Habib, Safak och Anus har köpt till henne, för de hade visst köpt något askewl.. :D men jag saknar dem med. Det är nästan ingen som har sån dålig humor som jag i skolan.. Bex kanske, hon är bra på att hänga på mina knäppa saker jag gör i skolan, som att kasta vantar på folk när jag har en massa överskottsenergi och är allmänt jobbig mot allt och alla, ja ni vet. Men mina tjejor asså. De är så sjukt jävla roliga asså. Vi kan få precis allt att bli roligt. Och då menar jag precis ALLT.

Och så är det Dumle snart.. Jag längtade typ asmycke förut.. men nu längtar jag inte alls.. känns lite jobbigt, hade sett allt framför mig liksom, men sen försvann den känslan när tomas sa att jag skulle spela med 91orna hela cupen. men nu har ju allt ordnat sig med det, men det känns ändå dåligt. =/