lördag, november 24, 2007

EMERGENCY, I THINK WE HAVIN A EMERGENCY..

Ush va trött jag ääär.. Och jag är sugen på julmust. Det finns nere i kylen.. Men jag orkar inte gå dit just nu, men snart :]

Den här dagen var väl okej antar jag. Drömde att jag pippi michael och fia höll på att fixa oss inför konsterten imorgon, och jag var jättelycklig. Forsan berätta att det var bättre på Frihamnen, dels för att Lisse hallen är en liten skit arena och att ljudet låter bajs i skit arenor. Jag vill ha maffiga konsterter. Inga små, då är det ju inget ös hos publiken heller. och det är ju inte så roligt.. Men imorgon ska det bli as kul i alla fall. Inget kan förstöra min dag.

Matchen idag började jättedåligt och jag var verkligen hel kass ibörjan.. Kom inte riktigt in i mitt flow. Så bytte Thomash runt lite spelare så tillslut när jag fick gå upp som center istället för Kajsa och Kajsa tog min back-plats med Andrea, blev allt genast mycket bättre. Lite i alla fall. Jag gjorde ju mål, så något bra måste jag ha gjort rätt. Och min målgest var tillängnad vår allas Malin Håkansson. (METAAAAAAAAAAL!)Jo det var fint det. Så gjorde jag en assist med. :)
Matchen slutade 5-9 till dem tror jag.

fredag, november 23, 2007

TV-NÖRD

Oooh Idag blev jag lycklig ett litet tag :D De lackade golven i resten av byggnaden (utom i skolans lokaler) och då luktar det bensin (ush) så elevombudsmannen besluta att skicka hem alla elever :D(jaaaaaaaa!!!) så vi sluta hela två timmar tidigare! och det blev ingen redovisning heller. fast det var lite surt för jag kom typ till skolan endast därför, men jaja!

Nu vet jag vad ja ska köpa för roligt till Sanne i födelsedags present :D det är så roligt att jag nästan dööör :'D

Träning idag :] det var tänkt att ja skulle ta det lite lugnt och så.. men det gick inte så jättebra faktiskt. Men jaja. Imorgon är det match. SKa bli askul med tanke på att vi spela skit dåligt förra matchen. Så då ska jag visa vart skåpet ska stå !

torsdag, november 22, 2007

SAY IT RIGHT.

Tror ni, att när man saknar någon jättemycket, och inte har träffat personen på jättelänge, att man börjar drömma om den då som ett "sign" som säger att det är dags att ragga upp denna på en fika eller något? Det tror jag, för nu var det ett bra tag sedan jag träffa min andra hälft kan man kalla henne, så för några dagar sedan så drömde jag en hel sjuk dröm! Och hon var med i den. Natten efter så drömmer jag en till dröm om samma person. Är inte det ett tecken på att man saknar någon då? Visst jag brukar drömma om de som jag träffar varje dag, men som sagt: dem brukar jag drömma om. nu i denna drömmen så var det bara jag och hon.

Jag brukar drömma mycket. Det tyder väl bara på att jag sover dåligt.. Men jag tycker det är roligt att drömma, för ibland känns det som det är så verkligt. När man är kär, så den där kyssen i drömmen verkar så himla sann tills man hör att mobilen behöver laddas, och när man har satt i den i laddaren så piper den fortfarande, och då vet man att det bara är en dröm, för det som låter är min trådlösa telefon vars batterier är slut och behöver laddas.

Jag kommer ihåg en dröm jag hade när jag var yngre och jag kommer ihåg den jättemycket. Helt otroligt egentligen! Ja i alla fall så var det så att min gamla skola skulle bli ett internat och alla skulle bli indelade i elevhem (Bräckeskolan goes Hogwarts!) och min syster kom i Gryffindor och jag i HufflePuff. Så helt plötsligt så kommer Robbie Williams och säger att han och jag måste stoppa en bomb som kommer att spränga hela skolan om vi inte desarmerar den! Så när vi kommer fram till klassrummet där bomben är, så kommer Britney Spears Toxic från bomben, och Robbie och jag bara stirrar på den, så säger jag: nej det är ju min klocka!
Så vaknar jag och tittar på min väckarklocka som spelar Britney Spears - Toxic..

Men nu ska vi ses du och jag på Tisdag och äta våfflor. Tur det för jag saknar dig en massa.

onsdag, november 21, 2007

Greys.

Jag orkar inte mer. Allting säger bara stop. Dessutom känns det som jag kommer bli sjuk. Ni vet den där äckliga känslan i halsen dagen innan man inte kan prata alls för halsen är helt tjock och stämbanden så stora att man är på väg att hosta upp dem med, så känns det i min hals just nu. Och det är väl tack vare att jag är så himla smart! Först sliter jag ut mig på idrotten (vi gymma) sen så slet jag väl ut mig på träningen också, så nu får jag betala med att få halsfluss och måste ligga hemma och bara ha piss tråkigt. cant wait.

Men jag tänker inte för allt i världen missa kent. Jag har betalat 600:- för min biljett så då ska jag fan gå också! Jag skiter i att jag är sjuk.

tisdag, november 20, 2007

DET ÄR ÄCKLIGT.


Jo vi fattar det nu Ossian att globalisering är äckligt. VI FATTAR! Du behöver inte säga det efter varje jävla mening du spottar ur dig.

Den här veckan har börjat skitdåligt verkligen. Allt är piss just nu och det känns som jag kommer gå in i väggen snart. Det är så himla mycket att göra i skolan så man bara orkar inte längre.
Och igår spelade vi en skitmatch mot Pixbos 92or.. jättekul. jag var typ asdålig, Så om jag får för mig att jag ska spela match veckan efter den veckan jag inte har tränat så ska jag inte spela. Det blir bara bajs av allting då. suck.

Helgen var kul iaf.