fredag, augusti 06, 2010

Lalala

Yes yes nu ska jag strax in till stan och träffa Sanne och ta en fika i guess. Och sen kommer kanske Steven en stund. Hade varit mysigt då jag ställde in igår för jag hade huvudvärk och var trött. Men idag är jag utvilad och och pigg och glad. Kan inte alla dagar vara sådana? Hur trevligt som helst hade det varit tycker jag. Alla borde vakna med ett leende på läpparna oftare. Dagen blir så mycket mer värd då.

Jag borde kolla upp när bussen går så jag hinner med denna, så Sanne inte får stå och vänta på mig. Det vill vi ju inte. Men laters då.

tisdag, augusti 03, 2010

no matter what

Ja eh, ni kan /ignore det senaste inlägget, för jag kom ju inte ens så långt. Fick världens huvudvärk och gick hem från jobbet. Inte så coolt.

Och jag har märkt att jag klagar waay to much. Det finns folk som har det värre än mig. Jag är ett sånt i-landsbarn att det finns inte. Så nu idag, sista arbetsdagen innan det är helg igen, ska jag vara entusiastisk och jättetrevlig och jätteglad och le hela dagen. Its gonna be a day to remember. Förhoppningsvis då.

Det var längesen nu jag verkligen lyssna på musik känner jag. Gamla Ullevi och Skisser för sommaren är två typiska låtar som man slår på när man går ner till bussen på högsta volym och bara. Allt är awesome.

Jag kan höra musiken du gav mig inatt,
Stå still, jag loopar samma tack
men det finns nåt där som bara måste bli sagt: Jag tänker på dig

söndag, augusti 01, 2010

vad ska jag ha på mig?

Tycker den här bilden är lite fin faktiskt.

Jag känner mig inte alls pepp för fest idag. Måste det vara fest hela tiden? Suck. Och dessutom måste man hitta något som är okej att ta på sig också. Det är det viktigaste. Fast oftast så har jag bara kläder som kläder. Medan alla andra är snygga och festiga. Måste kolla hur mycket pengar jag har på mitt konto också. Kom ihåg det åt mig tack.

Något mer? Jag gillar skor.