lördag, maj 31, 2008

I wanna be a rockstar.


Asså ibland känner jag att jag bara älskar Linkin Park. Finns det någon bättre genre än deras egentligen? För, de ha ju verkligen sin egen genre. Kärlek anyway.

Idag har jag..
Tittat på ett avsnitt av Lost
Försökt mig på matten
Blev sur när jag inte fattade matten så jag satte mig i våran gungstol under körsbärsträdet och läste
Började frysa så jag tog fram en luftmadrass, en kudde och min iPod och slängde mig på gräsmattan i solen
Gjort paj med mamma
Ätit jordgubbar med grädde
och allmänt busat.

Och Sanna Forsén, ass vi har så himla rätt ibland. Det är fan inte sant. Även fall man tar upp det med en kille blir han ändå typ "nej men det var du som ville ha mig, inte tvärtom!" GAH! Jag hatar killar.

We all live in a cartoon world, some haven't noticed it yet..


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! helg helg härliga helg!
Fast. Jag måste plugga matte hela helgen.. och graf shiten.. ush. Jag hatar matte.

Idag hade vi vår sista lektion med Åsa och Pite, och Pite ville mysa till det lite så hon gjorde en tipsrunda som handlade om Piteå, och sen när vi var klara hade vi picknic i kronhusparken. Jättemysigt! Synd att jag inte ska ha varken Åsa eller Pite nästa år. =/

Vi hade muntlig redovisning också i matte.. det gick la bra och så, men det jag sa var ju inte direkt det jag hade skrivit i mina anteckningar.. haha xD men jag tror på ett g ändå. Så ska jag bara göra det sista provet och hoppas att jag får g på det med så slipper jag skiten nästa år.
låter som en bra deal Sara.

onsdag, maj 28, 2008

Bra dag idag.

Den här dagen har varit hel soft verkligen. Jag var praktiskt taget ledig från skolan, hade ingen multimedia och jag var klar med allt i graf, och matte ringde mamma och sjukanmälde mig till.

Sedan åkte jag och mamma ner till banken och satte in min lön på mitt konto, och det firade jag genom att köpa en illrosa tshirt och ett par röda jeans! Jag har letat aplänge efter ett par sådana så det var rätt najs faktiskt. Sedan köpte vi student present till lilla Ingrid Jonsson som tog studenten idag. Sen när vi kom hem gick Atlantis på svt så då satt jag och tittade på den. Och sedan var det dags för student uppvaktning hos Ingrid då.

Sedan var det dags att åka till den första träningen med Backadalen, och de sa att de var ont om folk men.. det var ju typ 20 pers som inte var från älvstranden så jag undrar lite..
Men det var roligt i alla fall att spela lite innebandy. Det var ett tag sen nu minsann, men imorgon ska jag och Håkan ut och springa några varv i Skatås, så det är full rulle igen!


Har fått lite köpmani nu nät jag har pengar, så jag funderar på att köpa den här najsiga t-shirten.. Vad tycker ni? Med frakt kostar den 149kr tror jag det blev.. sedan vet jag iofs inte med tullen, men hoppas att det inte är så mycket. Tycker att ni kan skriva en rad om vad ni tycker faktiskt. :]

Over and out.

måndag, maj 26, 2008

so let the flames begin..

Jag hatar män.


Jag är så trött och irriterad på allting just nu. Märkte först nu två timmar försent att jag kanske var lite kort mot Rebecka, och det var ju inte direkt meningen.. Jag hatar allting just nu.

. Jag hatar att jag inte får se Paramore på Hultsfred, för inte ens jag lägger ut 1600 för en tre dagars biljett bara för att gå dit första dagen.
. Jag hatar när killar försöker låta som att det var dem som gjorde slut, medans det var helt tvärtom.
. Jag hatar skolan just nu.
. Jag hatar att jag missade Veronica Maggio när hon spelade på Storan.
. Jag hatar att det jävla Winamp har dampat sönder OCH iTunes samtidigt.
. Jag hatar att min hemsida om Paramore är för stor för mitt lilla skit minne på 256mb.
. Jag hatar att jag måste vara i skolan imorgon när Andrea och Nathalie tar studenten.
. Jag hatar att alla på msn frågar vem jag hatar när jag har nickname "Jag hatar dig du är... Är det inte öppenbart att det är en kent låt?
. Jag hatar att bara för ett lands "best buddie" land ha en konflikt med ett annat land, kan inte de sammarbeta.
. Jag hatar Eurovision Song Contest. De borde döpa om det till "East European Song Contest"
. Jag hatar att vara trött och gnällig jämt och ständigt.

Det ända ljusa denna veckan är
. fick mitt första lönebesked idag.
. uppstarts träning med Backadalen på onsdag.

Over and fucking out.