fredag, november 07, 2008

what what, in the butt

Såg precis att jag hade skrivit 203 inlägg! Gah! Så då kände jag mig tvungen att skriva ett inlägg snabbt så den siffran ändrades.

Annars så ruller det på, ser 23or över allt, när jag titta på klockan imorse när jag vakna så var den 10.23, självklart. Men Bex och jag gick upp lite senare och åt frukost, så åkte vi in till skolan och gjorde, eller jag gjorde på hemsidan och Bex satt och läste New Moon.. Hon hann läsa halva innan hon åkte hem. Jag vill också kunna läsa så fort, fast inte för fort för då får man ju inte in boken i huvudet.

Spelade match förut. Och det gick la rätt bra, jag blev inte utbytt konstigt nog. Så något måste jag ha gjort bra förutom de tre sista målen när jag tappa bollen hela tiden. Och Lina tyckte att jag hade blivit stor? Haha det var första gången man hörde den från en utomstående i min släkt.
Men jag hade världens huvudvärk hela matchen, och jag har fortfarande huvudvärk, så jag ska bara sitta och titta på Skins, äta godis som inte är för hårt och dricka Fanta mango. En slapp fredag helt enkelt.

Btw, så var The Killers bäst igår på Mtv EMA. Värt att ta en titt på faktiskt.

tisdag, november 04, 2008

WANNA BE MY LOOOOOOOOOVEEEEEEER!


Nu sitter jag här i skolan igen. Praktik is over och projektarbets veckan är här. Igår gjorde vi typ ingenting, så nu är vi typ lite efter i schemat, men vi har bytt idé ändå så nu är det bara att köra på :D Om några minuter ska jag åka till Lindholmen och träffa Fröken Astne, så ska vi ta en promenix hem till mig :D Fick ju aldrig träffat henne förra veckan, så det får bli nu minsann!
Och imorgon ska jag och Greg till skateboard utställningen :D som vi skulle ha gjort förra veckan men då var det ju stängt :O

XOXO
Sarautanh. Over and OUT!