fredag, december 22, 2006

Ett under att du ser mig..

Tjosan igen :D ÄÄÄÄÄÄÄÄÄäNTLIGEN JULLOV!!! Fast.. jag saknar skolan.. Och innebandyn.. :( Måste vänta en heel vecka tills innebandyn börjar igen. suck.. kommer få abstinens.. ><>

idag har jag typ inte gjort så mycke.. började dagen med att slå nytt rekord i pinball ^^ 6,6miljoner :D *passa dig Anah..!* och sen gjorde jag knäck med mor, och sen daga jag framför datorn igen, och sen gjorde syster och jag cocosbollar :D mumsfillebaba ^^ Och nu sitter jag här och degar igen.. suck.

söndag, december 17, 2006

Bara en sekund då är Jag nästan perfekt.

"Om Jag förlorar dig Så förlorar Jag synen Om Jag förlorar dig Då har Jag ingenting kvar Förlåt mig men Du är allt Jag har.."

Idag har vi kommit fram till att Sara och plugga förlossningar går absolut inte ihop, Sanna Astne använder sin mobil lika mycket som Sanna Forsén, dvs ALDRIG när man vill ha tag på henne, Sara är väldigt lättpåverkad av andra saker när hon ska plugga, och tänker way to much. Som exemplet brevid här visar att Sara tycker om att leka i Photoshop, och tänker gifta sig med "det" innan Bex gör det. Men sen gör hon nog slut och gifter sig med sina vackre italenare och blir Prinsessa av Italien, och får en dotter (hoppas jag har glömt det här religionsarbetet då, annars blir det aldrig några barn) som kan både italenska och svenska.
Och jag har handlat klart julklapp till Pippi-Lotta, så nu är frågan fall jag och fröken Astne (Som Tony Rynér hade sagt fall han hade haft Sanne i gympa) ska byta juleklappar också, för då måste jag köpa de med, och vad ska jag köpa då?! En ponny kanske.. hm.. men den lär hon ju bara göra en hamburgare av så njaää.. Ett paraply? nää men det är kul att skriva :D Paraply.. haha vem kom på det ordet liksom..! Men det låter ju rätt roligt på engelska med, så det är ju inte så konstigt ändå.. "Kolla vilket jätteumbrella!" hähä.. Goosh jag har så dåligt humor.. Sorgligt nog..