torsdag, november 04, 2010

paranormal activity...2



Ska gå och se den här trevliga rullen med Sanna Forsén om någon timme. Tur att jag får sällskap hem haha!
Men den är säkert skitlame.

tisdag, november 02, 2010

closer to the edge

Har precis haft en mysigt öhl kväll med micha och håkan. Sitter på 16 på väg hem nu. Jag behövde en öhl kände jag nu. Fick mig att släppa tankarna på all annan skit som händer. I ipoden är det krossa allt med kent, och det är väl det jag borde göra den har helgen. Krossa allt.
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag, november 01, 2010

one more thing

När vi gick ut från bion så satt det en tv som visade vilka filmer som visades i vilka salonger. I salong 9 visade dem President Evil 3D. Kan ju bara tänka mig en film med George Bush i huvudrollen som trycker på atombomb knappar och är bara pure evil.
Salong 14 visade dem Himmelen är oskyldigt blåvitt. Jag tyckte inte den verkade så bra men, nu när jag har fått höra det korrekta namnet så kanske den är värd att se?
Salong 13 gick The other girls också. Haha vad är detta för skön snubbe som har skojat till det? Love it!

of all time.


Det här var nog den bästa filmen jag har sett. Seriously. Var bara ren slump att vi ens såg den här filmen, skulle se Saw 3D men fanns inga bra platser kvar, så vi tog Scott Pilgrim vs. the world istället, och tur var ju det. Michael Cera kan inte bli bättre.
"What do you play?
- Zelda.. Tetris. I play all lot of stuff."

söndag, oktober 31, 2010

Lalala


Hihi, hitta en grej som man länkade med sitt last.fm och den gjorde sådär med de artister och album jag lyssnar mest på. Det looks awesome.