fredag, augusti 27, 2010

Ja är din bäste vän.

Omg. Jag har väntat och längtat efter att den här filmen skulle komma, och Pixar har gjort det igen. Jag vet inte hur dem bär sig åt, men de är så bra att det inte finns ord till att kunna beskriva hur bra Pixar är. Hur får man jobbet som "Den som kommer på alla roliga grejor som ska hända i tecknade filmer" ? Jag vill ha det. Kanske är det jag ska syssla med. Vad heter det programmet på Universitet?
Den lilla kortfilmen "Night and Day" var också så himla otroligt kreativ och underbart rolig. Total awesomeness.

Och förutom Toy story 3 idag så har jag vart med Alex 1337 och vi har spelat bowling, vilken Alex vann, då det första han gör är att bara slänga iväg klotet och får strike två gånger i rad. Och jag slängde mitt klot i rännan det första jag gjorde. Så duktig är jag som har en pappa som är pro. Men då ska ni veta att han har inte lärt mig sina hemligheter. Obviously.
Efter bowling rundan gick vi till Bishop arms på avenyn och åt hamburgare och drack öhl. Trevligt trevligt var det minsann! Sen gick vi runt i staden några timmar, och såg på hur en svensexa började utspela sig vid lejontrappan. Han som skulle gifta sig fick sitta i en gummibåt, ni vet en sån där man suktade efter mest av allt när man var liten och och det var sommar ute. Jag vet, jag fick en till slut. Men i alla fall för att komma tillbaka till dagen så fick han som skulle gifta sig sätta sig ner i båten, och de andra kompisarna körde ut honom en bit, knöt fast två rep så flotten inte skulle kunna ta sig någonstans, och gav alla som var där ägg som man skulle kasta på stackaren. Tomater hade dem också! Det enda han hade att försvara sig med var ett tennisracket, hur effektivt det var kanske ni listar ut själva. Men det var rätt kul faktiskt. Sedan gick vi en stund till och sen var det då bion.

Imorgon är det dags för solskensparken igen. Lika bra att börja tagga nu känner jag, annars kommer det aldrig gå bra.

onsdag, augusti 25, 2010

colööööörs


Yes! Idag är det sista Colors, och jag som inte har varit på en ända under sommaren tänker idag göra min debut och ha på mig ett lila linne och awesome accessoarer, som jag knappt kan stava till men det gör inget för jag har automatisk stavningskoll! Och snart kommer Sanna Anus Forsén hit och då ska vi fixa oss litet till innan vi drar in och gör staden osäker! Se upp Göteborg: Schnögga grymma brudar på väg!

tisdag, augusti 24, 2010

you may be a sinner, but your innocence is mine.


Detta är bara två av tusen sköna bilder som ligger uppe från racet igår. Och nu kanske ni blev lite nyfikna på vad detta Spårvagnsracet är för något, så här är det:

Racets regler är mycket enkla:
1. In på en krog i närheten av hållplatsen, och på en viss tid bestämd av domaren, dricka en öl/cider i storlek/styrka "Stor stark".
2. Åka vidare till nästa hållplats och upprepa regel 1.
3. Inte dricka annat än öl/cider förutom på matstoppet då cola/vatten/annan dryck är tillåtet. Detsamma gäller mat. Skulle vi bli bjudna på nötter/kakor brukar detta vara helt okej att sluka, dock är det domaren som har det slutgiltiga beslutet om vad som gäller.
4. Allt som rör matstoppet har domaren det sista ordet om. Hur långt det blir, var det blir, om det är okej att äta på andra ställen (att man kanske går och tar en korv på 7-Eleven istället för en burgare på BK) och när vi ska bege oss vidare till ett av de mest påfrestade stoppen på rutten; Ölen efter din mage blivit mätt.
5. DOMARENS ORD ÄR LAG.
6. DOMARENS ORD _ÄR_ LAG.
7. Ute ur tävlingen är man om:
a) Man inte hinner dricka upp under utsatt tid
b) Spyr.
c) Blir nekad att dricka på grund av att man är för onykter
d) Om domaren säger att man är ute.
e) Det är domaren som avgör vad som händer om man skulle bli nekad pga ålder.
8. Var 5:e stopp är Shot-stopp. Det betyder att istället för öl/cider ska man istället ta en shot som domaren bestämmer. Detta brukar bli något i stil med en 4:a (4 cl) Tequila/Sambuca eller annan ~40%-ig dryck.
Som en förberedande varning ska dock sägas att Stopp 15 (Shot-stopp 3) brukar bli en 6:a Fernet.

Ja, detta är spårvagnsracet. Det var runt 50 ungdomar som följde med och hade en trevlig måndag. Kanske inte det bästa sättet att umgås på, men det är ju så roligt. Och jag kom inte sist denna gången! Vill bara påpeka detta.

Men idag mår man lite som man förtjänar antar jag. Men har ändå orkat mig ut till Sävedalen en stund och spelat tv-spel med Calle.
Och imorgon är det Colors med Sanna. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Chocker there.
Men jag har godis, och ska nog se klart jävla Eclipse nu.

Laters.