söndag, november 26, 2006

The kids of tomorrow don't need today,when they live in the sins of yesterday.

Ojojoj vilken vecka det har varit :O har fått ett till medieprojekt till vecka 50, så nu har vi tre st till den veckan.. :S Jobbigt värre. Och jag har fixat alla mina knappar i flash nu till min webbsida, så nu ska jag bara tänka ut hur jag ska göra introt..!

Och från fredag till lördag var det KÔRVNATTA! :D fast början var lite seg faktiskt. men sen lite senare på kvällen blev det askul, för då var alla övertrötta och skratta åt precis allting, och man skulle byta ut ett ord i ett filmnamn, och sätta dit bajs istället, och några av resultaten är:

  • Sagan om bajsets återkomst (konungens)
  • Not another bajs movie (teenage)
  • Star Wars episode 2 bajset anfaller (klonerna)
  • Teenage mutant ninja bajs (turtles)
  • När bajset tystnar (lammen)

Ja.. kewl var det när man var trött iaf xD och jag och Filippa skrev världens läskigaste korvnovell! (vid salamins prickar vad jag är törstig!) Sen vid 4a halv fem tiden gick vi ut och gick till Allum och kolla på en stolpe som hade en inbyggd tv i sig och visade bilder över Partille xD sen gick vi tillbaka igen och busa lite till, tills Colin skulle berätta om vad han skulle göra om han tog över världen, då somnade alla utom jag och micke och robin.. haha jag och micke låg vakna och tjöta till kvart över sju på morgonen :P sen orka ja inte mer så jag fick sova i två timmar :D

Och idag har jag varit på kalas hos min morbror (men hemma hos min mormor och morfar) och vi prata om en massa roliga grejor innan jag tog femman till Liseberg för att ta kort med Anah ^^ Och de blev faktiskt många bra kort faktiskt, men det var nog flera som blev som fyllekort :P Och Anah hade färgat håret ^^ väldigt fint faktiskt.
Sen när klockan var fem var vi vid nordstan och vänta på 16 bussen skulle komma så ja kunde åka till Lundbystrand och sitta sargvakt på dam matchen, som by the way var rätt dålig, båda lagen spela skit dåligt.. :P och det var vlädigt tråkigt att vöikers (tror jag de hette) gjorde mål när det var åtta sekunder kvar av matchen.. =/ Sen hade Sanne visst strulat med Damsugaren, för ett sugmärke hade hon allt kvar! xD