torsdag, juni 10, 2010

maybe this time


Jag har aldrig i mitt liv grinat så mycket åt en serie förut. Jag tittade på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy, dubbel avsnitt, och jag har konstant lipat i en och en halv timme. Rekord. Inte ens Biggest Loser har fått mig att grina så jävla mycket. Insane.

Ja, jag ska sova nu, har fått en extrem huvudvärk efter allt gråtandet, och jag ska jobba imorgon dessutom. Så god natt.

tisdag, juni 08, 2010

oh c'mon. hung it up and dance with me

Åh, jag har tusen idéer jag vill sätta mig ner och göra, men ingen tid. Hur bra hade det inte varit med en virtuell garderob? Jag vet helt sjukt awesome! När jag får tid, ska jag ta kort på alla mina kläder (Ja, jag behöver mycket tid till detta) och ett kort på min garderob. Så ska jag lägga in allting i flash, och så ska jag gör alla plagg klickbara så dem dras till en klippdocka så kan man se hur det ser ut tillsammans. Sen kan jag bara gå in på min dator och bestämma vad jag ska ha på mig. Hur käckt som helst.

Och jag vet hur jag vill ha min hemsida nu. Inget flash, eller inget jag ska göra i flash i alla fall. Det kommer bli som en serietidning, så får man scrolla ner för att till exempel se bilder, eller webbsidor och dylikt. Det kommer bli hur bra som helst! Men det behöver jag med tid till. Men jag har ju layouten och sånt där från min flash sida, så jag ska använda den som mall i alla fall.

Och så vill jag göra om pölsebo hemsidan. Men Steve har lovat att hjälpa mig med det, så jag behöver typ bara.. layouta det så jag vill ha det så ska han scripta åt mig. Ge mig tid tack? Nu när jag väl har kreativiteten!
Men nu ska jag snart till jobbet så jag ska göra mig iordning nu
Tjingeling

måndag, juni 07, 2010

söndag, juni 06, 2010

nice guyz finish last.

Sitter på altanen och solar och chillin med Pippi-Lotta. Gött e de!

Ikväll
FÄZT!