söndag, oktober 08, 2006

I say maybe, babey...


Ooh my Goood va Viggo e sööööt! tänk dig en liten vit fluffig tolvveckor cottonterrier! Eller kolla på bilden brevid.. :P Så idag har jag typ bara lekt med Viggo.. Helgosig verkligen! Och så gjorde jag en ashäftig Pokémon tröja med han den oranga dinosaurien med eldsvans. JUST HAN! och så kom jag fram till att ja skulle skriva en massa på tshirten med, men SJÄLVKLART SKA JAG SKRIVA FEL! :'O Så jag fick slänga den, men jag hitta en ny svart tshirt, och då kom jag på att jag hade gelepennor som skulle funka, och de gjorde dem så nu har jag kladdat lite på den med. Jag har lyssnat på Evanescences nya skiva (L) och Lisa Miskovskys nya skiva (L) och Veronica Maggios nya skiva (L) och The Killers gamla skiva (men jag älskar den ändå.) Bra skivor alla fyra. så har jag kollat på en massa Hey baberiba klipp från säsong 3. Victoria Silvstedt säger jag bara! hähä Jättekrokad!

Igår var Idol och Hey baberiba. Felicia is the shit <33 och Markus tycker vi med om. Men Erik. GÖR ALDRIG EN HÅKAN LÅT! Det är bara Håkan som kan sjunga Håkan låtar, så det låter bra. Hey Baberiba ägde ju allt och alla igår! "Försök hålla dig still i en Bockens" HAHAH!

Förra helgen var ju också lite kul.. :D Vi kom typ sist i Hajk-dm och vi vann b-finalen i Bästkustkupen :D hähä grymt eller vad? Och man blev ju helt svart om fingrarna efter tidningarna! och min fina vita tshirt med! Men de två killarna som förskte ragga upp mig o Sanne va ju lite roliga.. :P och Sanne blev utsatt för en svensexa igen xD Men jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till henne.. Guuu va svårt det e.. suck..

När vi ändå pratar om födelsedagar kan jag väl skriva grattis till Petra, Habib, Anders och Niklas som har fyllt år den här veckan :D