lördag, september 13, 2008

When I grow up.

Rätt slapp helg väntar. Ikväll blir det bio med Jennifair och Tysken. Vi tänkte att vi skulle se Patrik 1.5, men det är mindre än 10 biljetter kvar till 18.30 visningen på Bergakungen så det kanske blir någon annan film. Bio blir det i alla fall! Så det ska bli mys. Dem två är typ mina bio buddies.

Och imorgon ska jag upp tidigt för vi ska åka till Mellerud (tror jag det stavas?) och spela träningsmatch mot ett lag som kommer från Uddevalla? Hur tänkte dem där? Not a clue. Men klockan 11 eller något sådant ska jag och syster vara vid Skälltorpsskolan i alla fall.
Resten av dagen går åt till att plugga, för första gången på terminen. Psykologi och Naturkunskap. Och om jag inte får MVG i naturkunskap skäms nog Bräckeskolan, men jag kan ju säga att jag kunde iaf litegrann om det vi gick igenom på lektionen i torsdags!

Nu funderar jag på att starta upp den stora burken inne på kontoret och spela lite RollerCoaster Tycoon, men det kanske jag inte hinner, så lite TV-spel blir det nog istället. Jag skulle behöva rengöra mitt tagentbord märker jag. Ah well, det får stå på min Att göra lista, strax under Städa rummet, göra läxorna och städa rummet igen.

tisdag, september 09, 2008

I got a pocket full of sunshine.

gosh vad stökigt det är på mitt rum just nu. men det är typ bara för jag inte har tagit undan extra sängen. men jag orkar ingenting. Så typiskt mig. Suck. Och vi har jävla praktik om två veckor och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Det är ju inga som vill ha gratis arbetskraft. jag dör.

Men nu har jag i alla fall bokat två biljetter till Kill Hannah, så nu blir nog Bexi glad i alla fall.

söndag, september 07, 2008

Low low low low..


Hej hopp. Var änna längesen nu jag skrev något, så då skriver jag något nu helt enkelt.
Har varit mer eller mindre en skitvecka på Rävholmen, men lite kul hade jag ju då och då, men slutet av veckan var ju bara jävla skit alltihop. Så jävla barnsligt.

Och jag känner fortfarande av gunget från att sova i stugan på vattnet. Och imorse innan första matchen var typ hemskt. var påväg in i sargen flera gånger, och snäva svängar fanns inte. Och under matchen fick jag en lätt knuff på axeln eller vad det var, och jag ramla direkt. Det var lite jobbigt, men sen när jag sprang runt ett tag och inte satt så mycket så försvann det ett tag iaf. Men sen i andra matchen fick jag en lite hårdare knuff när jag var i närheten av sargen, och jag bara ramla över den. Och nina ropar "Gungar det Sara?" ha ha ha..

Sedan på kvällen drog vi till Sigges jobb och åt tacos och var sociala. Det var asmys. Gjorde lite lekar och sånt också. Nu ska jag la försöka sova lite, och imorgon ska vi till RumpanBar och ha avskedsmiddag för Ellen som ska till Nya Zeeland och plugga. Den fuskisen. <3