fredag, maj 02, 2008

Lalala.. The boys are waiting..

Det är så tråkigt att trots vi spelar jättebra, så förlorar vi. Hoppas på annat nu när jag har bestämt mig att följa med över till Backadalen. För det är det största intressanta ämnet inom laget nu.. :P

Igår spelade vi mot Bro IK. Det var ett sthlm:s lag som jag tyckte inte var allt för bra, men vi förlorade i alla fall med 2-0, lite tråkigt men men..

Idag spelade vi mot ett annat sthlm:s lag, och dessa var typ mycket bättre. De hade visst kommit 4.a i Division 1 östra, men vi spelade bra, borde ha fått zorro målet men dommarn dömde hög klubba. Och Nicole borde ha fått en solklar straff men det tyckte inte dommaren heller. pucko. Vi förlora denna matchen med. 2-0

Nu ska jag se på de nya Gossip Girl avsnitten. So long :D

Du har inte mascara på dig..


Hey ho, lets go ! Haha lätt roligaste Valborg:n på länge. Först så hade vi ingen Graflektion så jag, Bex och Anah slappa runt i stan och testa Vans skor, för vi ska köpa över nätet, och det är ju så värt det. I stan kostar ett par Vans runt 600:- och på den sajten vi (eller Håkan) hittade fick man ett par för 200:-. Det är väldigt bra deal, även fall frakten ligger på 500:- så är vi ju 4 st som ska dela på det så det är värt det faktiskt.
I alla fall, efter vi hade hängt på stan ett tag så åkte Anah till Robin, och jag och Bex åkte hem till mig och spela lite GH och åt lite mat. Sen åkte vi till Vasaplatsen med Pippi som skulle träffa sina kompisar Sofia och Lina. Så gick vi bort till Valand (whatcountry/whaleduck)och väntade på att Cortegen skulle börja. Då träffade vi Jenny och Jossan som också var där.
Efter Cortegen så gick vi till MacDonald's och åt lite mat, sen tog vi vagnen till Slottskogen som var packat med folk. Träffade fler 9Bare. Sedan gick jag och Bex och träffade Håkan, som var jättepackad. "Säg till din mamma att jag hatar poliser! Eller nej gör inte det! Då kanske dem hatar mig.." Sedan drog vi hem för vi hade jätteont i fötterna. Var hemma runt halv två tror jag. Men trevligt vart det.