fredag, januari 19, 2007


Asså shit vilken skivecka det har varit..! Ingenting har gått som jag velat! träningen har gått skit, kan inte koncentrea mig ordentligt, och dessutom slår jag mig själv på armbågen med min klubba. Skolan har väl varit okej, men vi har typ inte gjort något jätteroligt direkt och inte börjat på något nytt heller för det e APU nästa vecka.. Så jag och bäx satt och sov medan Anah och My käbbla om fall man var dömd till frihet som existensimen anser. Och det var allt från att Anah inte ville ha några vänner för det valde hon själv, till att Paris Hilton var egentligen smart ?

och det var inte så jättelockande och vara med i den diskussionen tills Sara kom och lyssnade.. haha :P Sen gjorde jag frivilligt ett engelska prov som jag inte behövde göra för hon hade redan sp mycket på mig, men jag gjorde det iaf.. och våran mat som ligger i en lite alluminium förpackning är värre än Vice Versas mat.. så idag åt vi Pizza Hutt lunch buffé, och guuuuuuuud vad gott det var! suck.. det måste vi göra oftare.. ja juste vi bestämde vad våran tidning skulle heta på medieproduktionen, och det blev "En tidning" "En bättre tidning" tyckte jag och Carro lät bättre men det blev "En tidning" xD så lekte vi i Garage band i Mac salen!! :O OCH GOOOOSH VA KEWL DET VAR!! JAG VILL SÅ HA EN MAC! fast mössen var otroligt jobbiga =/ det fanns inget "högerklick" eller skroll så man blev ju hel tokig efter ett tag..! xD Men jag gjorde värsting låten :D asbra, fast ja blev inte klar.. =/

tisdag, januari 16, 2007

STREETART

Bilden till estetisk verksamhet. STREETART.
Min bild betyder egentligen inget speciellt för mig, men jag går förbi där två ggr om dagen så man blir ju lätt fascinerad av hur snabbt de bygger hus nuförtiden. Och detta höghuset är nog det högsta i Eriksberg.. just nu iaf.. Men jag tycker det är lite små coolt det huset för det är vitt på framsidan, svart på gaveln och det är fyra balkonger som är illröda, och det är rätt snyggt faktiskt.

Var inne på Banksy's sida med.. Han hade gjort rätt många häftiga sakor faktiskt :D Jag fattar inte hur man kan måla så himla bra?! jo men de flesta var ju stenciler iofs, men de han hade målat till på några kända målningar var ju typ skit bra xD Som när Bäx målar, och hon målar ju så äckligt bra att man bara vill dö! Jag tror jag ska stjäla hennes konstförmåga..! MOHÖHÖHÖHÖHÖ!