tisdag, augusti 31, 2010

Träningsvärk, universeum och inventering.

Jag är gör trött idag. Att spela fotboll är verkligen inte min grej, men jag tyckte vi gjorde hyfsat ifrån oss för aldrig ha spelat fotboll inte. Eller, aldrig och aldrig, man har ju spelat fotboll som uppvärmning på innebandyn, och i skolan, men ja ni förstår kanske ändå.

Och med trötta ögon och träningsvärk i låren efter allt springande åkte jag in till staden och var på Universeum med Carl. Det var mysigt och roligt. Eller mysigt kanske inte är rätt ord. Mer spännande? Intressant? Ja något åt det hållet. Det är ju himla gött att man kommer in gratis där när man jobbar på Liseberg!

Och sa jag att min syster ringde och väckte mig i morse? Nej men det gjorde hon. Så tyckte hon att jag skulle med och inventera på Willys hemma? Nära? Aja men Willys på Möndals torg. Så jag har räknat och räknat och räknat allt möjligt idag. Bland annat 64 st Eldorado skorpor, och en massa jäkla glödlampor som låg helt huller om buller att jag tillslut bara drog till med ett nummer för jag hade suttit där i fyrtio minuter och försökt sortera dem någorlunda.

Men nu ska jag nog sova. För jag orkar inte mer idag, och det är en dag imorgon också. Och då blir det qaulity time med Sanna Anus Forsén och sen träning med Marstrand.
Och på torsdag är det back to work. Och sen kanske det blir Sticky och fira Tommy. We'll see.

Godnatt.

måndag, augusti 30, 2010

fussball

Yes, efter otaliga sms från brudar som bönar och ber om att jag ska vara med i tjejernas fotbollslag idag på lisebergs fotbollsturnering. Efter idag kommer väl jag aldrig mer få vara med på något mer hahaha

söndag, augusti 29, 2010

Our time is now


Jag tyckte den här TuneUp var rätt bra tills den sa att jag skulle betala för att den skulle fortsätta rensa upp mitt iTunes. Hej papperskorgen.