tisdag, februari 17, 2009

Jag skulle alltid svara när du kallade på mig.


Hej jag har ont i ryggen.

Konstig dag idag, Men jag och Anna är klara med målandet i photoshop i alla fall, nu ska vi lägga in det i fireworks, och sen i dreamweaver och sen är vi typ klara :D Det känns rätt skönt.

Och idag har vi vart på inspelning av Postkodlotteriet. Och det la rätt kul, men jag fick jätteont i ryggen av att sitta obekvämt i två timmar typ.. Men man fick en liten skrämd macka och kaffe så det var la lite värt det kanske. Haha

måndag, februari 16, 2009

I got a man with two left feet.

Dan börja la sådär måste jag säga. Att kolla och städa datorer är inte direkt vad jag kallar praktik, men Anah hade ju inte kommit ännu så jag hade inget val.. Och sen får veta att My ligger på sjukhus var inte heller så roligt att veta men det går bättre och hon är hemma nu i alla fall. Du får krya på dig gumman.

Men jag och anah fick gjort våran planering och skiss till hemsidan som vi ska designa om. Om ni undrar hur den ser ut nu före våran tolkning så är det den här i alla fall. Inte så snygg nej.

Sedan innan träningen hade vi lagmöte, fast jag kom inte ihåg så mycket av vad som sas, men det var viktigt stuff. Sedan gick vi och titta på FBC-Sportlife som leder våran serie, och det kunde ha blivit ett avgörande om vem som skulle vinna. Men det blev det icke för dem spelade lika, och har därmed 30 poäng vardera och vi 27. Men för att vi ska kunna vinna måste vi vinna mot dem båda, plus att dem måste spela oavgjort igen mot varandra. Big chance.

Men träningen sen tyckte jag var jättekul faktiskt. Fast på slutet så fick Andrea gå över till de andra laget så vi fick spela tre backar, och jag kan ju säga att vi gick på knäna sen alla tre. Och nu är mina lår lagom möra.. Kommer antagligen ha världens träningsvärk på onsdag, eller imorgon, men jag tror mest på onsdag. Jaja.

Time to sleep.

söndag, februari 15, 2009

Real life, covered up in make up.

Jag började faktiskt att städa, satte tillbaka mina cd skivor i rätt ordning och slängde lite skräp som låg på golvet, och tog ur luften ur min badboll. Sedan fastnade jag här nere på golvet och började spela need for speed istället.Men jag tror jag ska börja igen, lika bra, så kanske jag hittar det som jag ska ha imorgon. Lovet har vart rätt najs.
Jag har fått uppleva Sanna spela trummor, Jennifer utan pengar på mobilen, Sanne som full, Falk kastar klubbor omkring sig utan att riktigt kolla vart hon kastar den, Min kusin nya förälskelse x10, Sebastians vresigihet när han losa i sten sax påse, Oscars göteborgs-engelska, Sofies pure evilness och lite annat skit.

NU ska jag försöka städa vidare.

No one can stop us now.