fredag, mars 28, 2008

Tryin’ to fit in where I don't belong.



The Veronicas - Hook me up

Vad säger man? Det är väl så jag känner just nu..

onsdag, mars 26, 2008

Du kan slå mig i bitar.

Idag åkte jag och Pippi tefat på vägen upp till berget. Det var jättekul och jättevarmt, fast det blev lite blött när all snö åkte upp i tefatet.. :P och någon hade gjort ett dåligt gupp i backen, och mitt tefat klarade det första, men sen kraschlanda det.
Flög gjorde jag! Nästan två meter tror jag. Och handtaget hängde med, så nu har jag gjort sönder Systers tefat också.. Oops.

Så eftersom det inte var så roligt att åka tefat längre bestämde vi oss för att göra en snögubbe istället. Och den blev riktigt söt faktiskt. Såg ut som en mus med snögubbe kropp typ. Har inte lagt in bilderna på datorn men det kommer.

Sedan efter tefat åket och snögubbe formandet gick vi in och drack varm choklad med vipsgrädde. :D yummie.

Senare på kvällen undra Martin fall vi ville vara med på Innebandy natta med scouterna, och klart vi vill det :D haha så nu får jag träna inför det, för jag vill vinna! mohahah.
Fast det stod att temat var tv? vad menas? ska vi klä ut oss till tv-apparater? eller?
En bra dag helt enkelt.

tisdag, mars 25, 2008

I had it with these motherfukking snakes on this motherfukking plane!


Eh. Ja den filmen ska jag aldrig mer se. Asså fy *** va äckligt det var! Till er som redan är rädda för att flyga, ska ju absolut inte se den här filmen..! Och jag kommer antagligen få mardrömmar i natt.
Titeln säger allt faktiskt. En mördare vill ta dö på ett vittne som ska flygas till L.A och vittna mot honom, så då trycker han in en himla massa giftormar i bagageutrymmet, så att de sen ska kunna flytta sig till passagerarna och sen typ hugga ihjäl dem. UUUUUUUUUUUUUSH! Så fanns det typ en jätteanakonda och den krama sönder först en liten Paris Hilton hund, och sen en tjock gubbe som hade gnällt under hela filmen..
Det var som när man var liten och skulle titta på Jaws första gången. Jag kan ju säga att jag inte tänker flyga någonstans de närmaste månaderna!

Revenge is sweeter than you ever were.


Har inte skrivit på länge men det har ju inte hänt något särskilt ändå så ni har väl inte missat ngt antar jag.. :P

I helgen var det Dumle. Det gick väl som vanligt antar jag.. Vann första, losa stort i andra och tredje, och i den fjärde spelade vi väl hyfsat bra ändå. Det blev bara 1-0 i den matchen så.. Men om jag och Andrea hade fått spela forwards så hade vi antagligen vunnit med typ 5-0 eller något.

I söndags var också William med familj på besök här i Göteborg :D Och han e så goo va? ÄLSKA! Och han var i den där perioden då man ska pilla på alla knappar som finns, och stereon var ju en höjdargrej att pilla på. och den dyraste med för den delen.. XD Och han fick en batteridriven traktor med släp och en bonde och en massa djur. Den var jätterolig :D Fast han tyckte inte om när den kom farandes emot honom, då tryckte han den bakåt.. :P

Cissi har fått mig att lyssna på The Veronicas, och dem är faktiskt bra. :D Deras nyaste är i alla fall gör bra. Me like very much. Och imorse när jag vakna runt 07.00 av att jag inte kunde sova kom Elin Ruth Sigvardssons nya singel Antidote, och den var typ också skitbra så nu har jag laddat ner hennes skiva också. Har inte lyssnat på den än, men jag hoppas på det bästa!