onsdag, oktober 29, 2008

Why world WHY?!?!



Jag som trodde att hon var åtminstone lite normal. Suck. What up med alla kändisbrudar? De tror typ, jo men eftersom jag är så bra på spela, så är jag minst lika bra på att sjunga! not. Kan de inte bara bestämma sig för en sak? varför försöka suga ut så mycket pengar dem kan på sina stackars fans? Dålig stil.

Im the perfect disaster.

Mjo det vart ett tag sen jag skrev nu, men jag har inte haft så mycket tid som jag har nu. :P

Igår/idag hade vi Batman marathon :D Vi såg alla Batman filmerna, fast jag somnade efter halva Batman Forever och Batman & Robin dock, men jaja dem har jag ju sett flest gånger ändå. Sen tittade vi på HotShots eller vad den hette, och vilken typisk killfilm? kunde den bli mer killig? Så dålig. Sen började vi på Sagan om Ringen, men den är så seg i början, och Johan och Eli hade typ inte sett den så vi satt och mobba dem i en timme eller vad vi kolla, sen bytte vi till Another Cinderella Story.

Sen har jag bara sovit bort den här dagen, men klockan 5 ungefär ringde Fors och väckte mig. Hon undra fall jag skulle träna men det skulle jag ju inte. För jag skulle på V.I.P kväll på Peugeot center på Hisningen med mamma. Det var rätt kul, provsatt bilar och drack gratis cider :D
Fast jag tyckte att de var rätt bekväma bilar och så, så såg man ju inte fronten av bilen! Jag hade tilloch med höjt stolen till max och såg ändå inte fronten på bilen. Kanske därför de hade så fula svarta plast grejer framme på bilen, för man helt enkelt inte ser när man är för nära.

Imorgon ska jag nog städa, titta på Desprate Housewifes, och sen på kvällen ska jag nog till Sticky. Ska prata med Pippi-lotta om detta.