lördag, september 09, 2006

Det är bara saker man ser.

Så fin.. Det är konstigt att jag orkar skriva på två bloggar samtidigt.. Det är jobbigt men alla som inte fattar att jag vill bara skriva på denna vill läsa den på lunajr som e så grymt tråkig att jag tror jag dör.. Men det är väl tur att ingen läser den här.. förutom Sannes pappa då verkar det som.. och kanske min blogglärare.. hm..

Jag har så sjukt tråkigt och så sjukt mycke träningsvärk i benen och tandvärk och det har typ slått lock för mina öron elelr nåt för jag hör typ ingenting.. kan det bli bättre?
Jag hatar det här.

Mandy Moore - Only Hope. så fin.. <3

Vilken dag det har varit... Tacka vet jag Berroca eller va det heter.. Annars hade ju inte jag varit som jag va idag.. kanske värre.. kanske sämre.. vad vet jag? men vad har jag gjort efter jag kom hem? iiingenting.. självklart.. eller jo jag har skickat massa onödiga sms till Sanna.. och blivit sur på skit spelet Pirates of the Carribbean.. lite segt om man inte kan göra nåt alls liksom.. man dör hela tiden och när man väl har gjort allting och dödat den snubben man ska döda, då kommer den självklart tillbaka med en jättehammare och mitt lilla svärd gör ju inte en skråma på honom och så blir man mosad på sitt sista liv som man bara har kvar när man väl kommer till slutet.. skit bra spel verkligen. not.

Someday you gonna be someone special one, at places we been and faces we seen..

vad mer.. jag har fastnat i det sjukt tråkiga Harry Potter träsket igen.. (varför slutar du inte läsa då dumhöve..) Om jag slutar läsa kommer jag ligga vaken hela nätterna och tänka "åh vad e det som händer sen i boken? " det va rätt längesen jag läste boken så.. har precis pressat mig igenom kapitelet: Familjen Gaunt.. som typ ett av de tråkigaste tycker jag.. och början av böckerna brukar också va himla tråkiga.. när han kommer till Hogwarts, det e ju då det roliga börjar.. Jag vill läsa om när han går i skolan och ha fantasier om hur det ser ut och ha tankar som tänk fall det fanns på riktigt.. inte när han e hemma hos Weasleys eller Dursleys.. sjukt tråkigt.. suck.. eller när han e utanför skolan överhuvudtaget.. kanske Diagongränden och Hogsmeade e ju rätt kul o läsa om med.. men annars så.. näe skulle itne tro det....

What if a plane crasch down..

Den allra första kent låten i alfabetisk ordning är 10 minuter (för mig själv). Den sista är Whistle song, eller Visslaren som den heter på svenska.. den e fin den.. tycker om båda låtarna. Mycket.

söndag, september 03, 2006

Demon Days xD

Fredag.
Hähä hela vår lektion bestod av att sitta någonstans i stan (MacDonald's) och skriva en miljöbeskrivning på två timmar.. Haha Jag Anna och My satt där med 6st Nutella kassar och tre metro på ett bord och skratta o hade oss :P
Sen när jag kom hem packa för jag skulle ju åka till DANMARK OM TRE TIMMAR!! :O Japps japps och så skulle ja hämta Sanne som kom försent.. :P jag fick typ hjärtstop ett par ggr men annars mådde jag bra faktiskt.. Ja så kom hon då äntligen så vi kunde åka till färjan och där träffa vi Isa, Julia och Camilla som också skulle gå på färjan medans Åsa åkte bil med Petra, Andrea, Fanny och Ellinor. så träffa vi dem sedan och så satt vi där på båten och spela lite kort och sånt roligt :D sen kom vi fram och hade allsång (Jag och Sanne) och sjöng Ain't no mountin high enough och vinka till Åsa som körde efter Gunnar. hähä så kom vi fram tillslut dåe.. och det var mysigt där vi bodde faktiskt. och hallen låg ju tio meter från vårt sovrum typ ;P Sen efter vi hade ätit och tränat och duschat och ätit igen gick vi och kolla på thrillen From Hell.. haha helt gammal och dålig :P (Jack the Ripper filmen med Johnny Depp) Men Emma typ skrek hela tiden. hahah det va typ mörkt överallt förutom tvn då, så kommer den minsta i laget (Linn) gåendes och ingen såg henne. så ställde hon sig bakom Emmas stol och Emma tog tag i allt som hon kom åt och skrek som fan! och Linn blev ju med rädd så hon skrek ju med och Wass skrek och Lisa ramla nästan av stolen! haha! det var kul iaf!

Lördag.
Jag vakna typ en halvtimme innan frukost.. som jag trodde att jag skulle göra faktiskt.. hähä så jag vifta med Tjocka T.s svans i Sannes näsa så hon vakna hon med ;D så låg vi o prata lite och våra tränare som inte trodde att vi skulle gå upp sist av alla, fick sig en chock när dem såg två små pigga flickor uppe på vift :P vi var först upp och åt frukost dessutom hahaha. Sen hade vi en morgonträning det var lite skojjigt faktiskt, för dem efter oss va typ Säbys gymnastik lag och hoppa på trampetter och gjorde frivolter och sånt häftigt :O vi bara Ooooh SHIT! och dem minsta var ju typ fem år! inte ens jag kan göra sånna saker liksom.. hähä. Sen gick jag och Sanne o duscha.. och sen åt vi tror jag.. kom inte ihåg det... men sen gick typ alla ut och sånna saker så jag och Sanne stod och sköt lite i hallen som var tom dåe.. och tjöta lite och prata om mitt balansproblem (jag lyfter på ena benet sådär som i En Prinsessas dagbok när hon ska kyssa killen) och det blev ju inte mycke bättre men men.. :P Och i korridoren utanför vårt rum LUKTADE SÅ JÄVLA ÄCKLIGT ATT MAN VAR TVUNGEN O HA GASMASK! Och då ska vi inte tala om inuti rummet asså.. IJUH! så har ja ju förstört min handled.. ush.. skithandled! sen träna vi en gång till :P sen på kvällen åkte vi några stycken ner till havet och titta på när Hannah och Tord bada xD måste vart skitkallt! hähä sen hade vi disco i bilen med Carola och Lisa Nilson xD när vi kom tillbaka satt alla framför tvn och kolla på Junior Eurovison Song contest och den ena var ju sämre än den andra, tills typ näst sista för den var bra faktiskt.. sen kom ju en tjej på 14 år med Celine Dion röst! Och alla bara tappa hakan ungefär... haha asså guud hon sågade ju sönder alla andra bidrag asså! Sen kolla vi på den här tyst vittne.. och då gick typ alla hähä. men då fick ju Linn för sig att hon kom ner i en barnstol, och det gjorde ju hon faktiskt.. men sen när hon skulle ur igen, DÅ gick det minsann inte!
- Jag sitter fast! *lite skratt*
- Ärligt Jag kommer inte ur!!
- JAG SITTER FAST!! *mer skratt från allihop som stod brevid och Alla som satt i soffan sprang dit o skratta åt henne typ :P och Gunnar och Tomas fick gå och dra ur henne* HAHA
sen efter den här tyst vittne gick vi som var kvar ner o lade oss..

Nu lyssnar jag på Sannes låt :]

Söndag.
Sista dagen.. lite tråkigt faktiskt, men jag vakna ändå en halvtimme innan frukosten igen.. gaah. fast jag väckte inte Sanne den här gången.. det e ju lite taskigt.. (not) men jaja så åt vi frukost och sånt där och prata om gamla matcher och hatet mot vår gamla tränare och vår gamla målvakt.. hähä så träna vi igen fast den hära träningen var lite mer lek och sånt roligt.. fast jag hade väldigt ont i halsen och väldigt ont i min handled.. så det var ju lite sådär.. hähä
TomasH - Vilka prestationer ni gjorde på den här leken! (jorden runt) väldigt duktiga!
Lillasyster/Lilla e - Vi kan om vi vill :D
*Skratt*
Sen hade vi en timme på oss o duscha och trycka ner alla kläder i väskan! men sen när vi väl var klara och hade satt oss i bilen och hade musik på högsta volym, skulle vi inte åka alls.. vi satt där i en kvart utan att behöva det.. xD så vi gick in till dem andra och titta på handboll.. och Petra försökte få slut på sina lakrits kulor, som var goda i början.. men SEN BÖRJA JU SKITEN BRÄNNA UPP MIN REDAN BRÄNDA TUNGA! Sen ville Petra rulla ut en på planen men då kunde ju någon halka på den.. och hur skulle det se ut? så jag mosa den ist.. hähä :D Och sen skulle vi åka till båten och då hade vi på P3 hähä och sjöng boten Anna och Sannes favoritlåt kom (Cascada - Everytime we touch lugn version) så alla bara FÖR SANNA! och sjöng :D Så träffa vi dem andra igen så gick vi och köpte en Ciabatta eller som sanne säger schibattta eller som Linn KiaBaattaa xD sen shoppa vi godis och jag köpte massa tuggummi sen titta jag på en massa kort från TomasH kamera och tog lite kort själv o så :P Sen på bildäck hade vi musik på högsta volym igen och så kom Linda Bengtzing med JAG LJUGER SÅ BRA! Jag och Emmas skönsång gjorde att bilen brevid veva upp vindrutorna xD haha så bäst asså!

och nu sitter jag här o lyssnar på Tears dont fall med Bullet. :D Gonatt