fredag, maj 09, 2008

FN rollspel, matte, sola, FN rollspel och FN rollspel.

FN rollspel hit, FN rollspel dit. Det ända vi gör nuförtiden i skolan är FN rollspelet. De ända lektionerna vi inte tillbringar till rollspelet är matte, graf och multimedia. ( Alltså svenska, engelska, mediekommunikation, samhäll och historia ) Och idag fick vi praktiskt taget hotelser från USA att vi var tvunga stödja deras resolution mot terrorister för "Ni var med i Irak och då kan ni inte ha era egna åsikter!" och vi bara.. What? Jaja vi stödjer skiten, men inget mer, så gå och dö. Vi vill ju också ha bort terrorismen, så jaja det får la funka då, men vi tänker inte vara allierade med dem för det. VI SKA KROSSA DEM! Dessutom har vi en vattensäker plan.

Jag tror jag har bränt mig i ansiktet idag när vi solade utanför Tyska kyrkan idag. Haha det var rätt roligt ändå, för vi hade dragit upp våra tshirtar så vi kunde sola våra snyggve magar, så kom det en och annan kommentar från de som gick förbi "Åh va bruna ni är..!" "Va snygga ni kommer bli nu!" Jätteroligt :P

måndag, maj 05, 2008

RIP Putte

Stackars Håkan. Hennes fågel flög ut genom fönstret och kom aldrig mer tillbaka. YES! NU kan jag alltid komma hem till Håkan utan att behöva oroa mig för att bli attackerad av den knäppa fågeln! En gång blev jag så rädd att jag tappade Håkans dator i golvet.

Ska alldeles strax gå till Martin som ska köra till Scouterna, och det är det första mötet för mig på ungefär 2 månader, om inte mer XD

Köpte asniceiga korta jeans idag med :D och tre PS2 spel för bara 198:- :D Vi hade engelska nationella idag med. Speaking test. Tror jag pratade mer svenska än engelska faktiskt. Haha men jag tror jag gjorde bra ifrån mig. Blir very disappointed fall jag bara får typ G+..

söndag, maj 04, 2008

Come visit me in my dreams

Sitter med mammas laptop i knät framför tvn och tittar på Top Model :D Det står mellan Jenah och Heather.. och Heather åkte. Aw. Hon var ju bra, fast det kanske var dags för henne att åka kanske. Hon kommer ju få ett modellkontrakt i alla fall så. Det är som idol. De får ändå ett kontrakt på ett eller annat sätt så, det åär bara att keep working!

Var på stan en stund med min lilla sötnos Sanne igår, och hon skulle egentligen köpa presenter, men det blev en fin blommig blus till henne själv ;D Så gick vi till Arkaden och tog en frappino på Espresso House. kärlek.

Sedan åkte vi hem till mig och gjorde pannkakor, och sedan åkte vi till Lundbystrand för jag skulle spela antagligen den sista matchen i Älvstranden. Vi spelade väl hyfsat ändå, men förlorade med 2-0.

Sedan på kvällen gick jag, Bex, Nina och Sara på bio och såg Iron Man. 8D väldigt manlig och actionladdad. Haha nej men den var bra, lite seg ibland men mest bra.