torsdag, januari 15, 2009

Some people have it, other people dont..


eh, jag vet inte varför jag har den bilden på datorn, men den kan berätta att vi hade foto a idag, och jag var typ en timme försenad, för jag hade glömt ställa klockan. Men när jag väl kom dit så fick jag en utskällning av just Håkan, som är på bilden, som själv bara hade kommit en halvtimme försent. Det var bara Michan som hade kommit någonlunda i tid, och hon var tio minuter sen. Det går bra för våran klass nu. Dem som brukar komma i tid kommer inte ens i tid.

Sen efter foto a så hade vi maaaaat, och trots att vi typ gick före alla små så fanns det inga tallrikar! GAH! Så då palla jag inte utan gick ner till Kat och Funemo och sov i en soffa tills vi skulle börja. Och naturkunskapen varade i typ fem minuter sen kunde man dra. Så då gjorde jag det efter tjugo minuter.

Så hade dem självklart inte min klubba på intersport i nordstan och jag orkade inte åka till backaplan så jag drog hem och gjorde lite läxor istället innan jag drog till skälltorp och spela B-lagsmatch. Och det märktes nog att jag inte var så jättepepp för jag gjorde en massa fel hela tiden. Det enda som höll mig uppe var endast överskottsenergi, så om någon av motståndarna hade dratt ett skämt hade jag vart long gone.
Match sluta 4-5 i alla fall.
Sen fick den jävla busschaffören för sig att prata med den andra busschaffören som skulle ta över på brunnsbotorget, i typ sju minuter så jag missade jävla 99an så jag fick sitta och vänta i en halvtimme! Jag hatar västtrafik mest i hela världen. Och ja hata är ett stort ord men jag HATAR västtrafik!

Nu ska jag sova tills jag aldrig vaknar igen.

måndag, januari 12, 2009

kiss the stars with me

höhö.. Neg's urban sports alltså.. så himla kul! Annoying devil är rätt klockren han också.

Idag har det vart en rätt lugn dag ändå. Lauren var i skolan men jag hann aldrig hälsa, men My hade visst gjort ett bra intryck.. haha
My: Hej hej
Lauren: Hi..
My: Åh hon pratar ju engelska!

Och jag och rebecka kom fram till efter vi hade tittat på någon badass bilder på bdb, att med rätt ljus och en hasselblad kan man inte misslyckas. Till och med en ful bild blir snygg liksom.

Jag kommer inte på något mer att skriva nu, hoppas att maten är klar snart och att träningen ska börja.

WoopWoop!