lördag, februari 13, 2010



Detta har jag gjort idag. Eddie var inte lika road av att åka pulka som sin storebror Wille som skrek av förtjusning när han åkte snowracer ner för backen med Nina!

torsdag, februari 11, 2010

singeeel


Vi hade basics i photoshop idag på kursen, så jag målade en semla i illustrator. Och den var så glad att jag skulle äta den, att jag åt den förut.

Och idag har jag och mamma varit på Ö&B och shoppa loss. Och Shockwave spray för 25spänn.. I can take that. Och en najs klockradio. För min var gammal och ful, och jag vet inte vart den är, och jag har ingen klocka på mitt rum, och jag håller på att go nuts snart om jag inte fixar en klocka. Så då köpte mamma en sådan till mig. Och hon fick en semla för besväret.

tisdag, februari 09, 2010

ready to fall


Woho! Rise Against till West Coast Riot! Tillsammans med Dropkick Murphys, Bad Religion, Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine, A Day To Remember och Invasionen än så länge. Jag hoppas på fler band jag faktiskt känner till, men Rise och Dropkick är ju en bra start i alla fall. Och jag får väl ge A day to Remember en chans också. Har bara hört deras cover på Over my head med The Fray..

Nu ska jag skissa fram min future hemsida. Laters.