fredag, december 07, 2007

Omprovsdag idag. Hade ett läxförhör som jag hade failat på som var tvunget att göras om för ett bra betyg. Det tog runt 20minuter. Men det gick bra tror jag. Jag och Anah skrev olika saker på en, så jag vet inte riktigt fall jag fick rätt på den eller inte..

Sen satt vi och väntade på att bibloteket skulle öppna så drog vi dit och lånade engelska böcker.

Jag var hemma runt 11. Sen kom jag på att jag hade glömt både historian och samhällskunskaps boken i skåpet.. FCK!

När jag väl var hemma läste jag Guld Kompassen, åt pepparkakor och tittade på skidskytte. och sedan var jag lite sur för att jag inte fick spela Ale matchen på söndag, för att a-lags spelarna skulle få matchtid.. ? på en f88 match liksom.. dålig stil tyckte jag, men sen under träningen säger min tränare att jag skulle sluta spela 88a matcherna och börja spela fler b-lags matcher och han skulle prata med a-lags tränaren om att ja skulle träna med dem någon dag.. ? och jovisst det hade väl varit kul, men inte skulle jag inte kunna spela med a-laget. För jag vill ju inte bli sittandes på en bänk varje match som jag vet andra gör och tar därför min speltid bara för dem får ingen.. då stannar jag hellre och har litet sämre och lite oseriösare träning hos dj.

torsdag, december 06, 2007

she's a maneater.

plugg, plugg, plugg och plugg.. kan det bli bättre eller? typ inte. Suck. Men imorgon behöver ja inte vara så länge i skolan trots allt. Omprovsdag ftw.. ska göra ett läxförhör på 15min och sen får ja gå hem typ. Ska nog dra till bibblan och låna Stolthet och fördom på engelska. sen ska ja ta ut pengar och sånt och sen ska jag köpa lussekatter för jag är jättesugen på sådana nu. Sen ska ja dra hem och bara slappa ett tag, sen ska jag om ja orkar göra lite på multimedia bajset.. sen lite på min short story.

måndag, december 03, 2007

BRING IT!


Haha lite ironsiskt ändå. Satt och prata om göra slut och sånt, så kommer Dumpa mig med Veronica Maggio.. XD

Jobbig dag idag. Maten såg ut som bajskorvar och pulvermoset var full av hela skivor av potais? så vi gick till världens häftigaste MacDonalds och käka.
Sedan på engelskan skulle vi skriva på våra short storys, så vi gick upp till datatorget. Och efter en kvart eller något så sa det PANG! på andra sidan bordet, och alla datorer bara dog (jag trodde det var jag som hade gjort ngt men så var inte fallet) och så säger aladdin: shit det ryker som fan! och då blev jag och malin skiträdda och backade med stolarna så långt bort som möjligt. Och alla lärarna som var i klassrummen bredvid kom springandes ut och "vad hände?!" och jag och manlin fick typ bara fram "det bara pang!" ush det var skitläskigt.

Har ett nytt favoritband!! Cobra Starship mucho bra. Det bästa är att alla i bandet kan sjunga med :D Bring it (snakes on a plan) från While the city sleeps, we can rule the streets albumet är bääst just nu :D