lördag, augusti 21, 2010

gnissel gnissel


Sitter i Ninas lägenhet för jag tänkte att jag skulle slippa att vara ensam, men hon skulle på en dejt och hennes sambos är inte speciellt pratsamma dem heller. Men springa i det där gnisslande jäkla hjulet tycker dem om! (Det är två små jättesöta hamstrar, varav en skuttade ur Ninas hand förut och ner i hennes pizza, sen hoppade han ner från bordet och sprang in under tvn och vägrade komma ut förs jag fick tag på honom).

Och idag har jag varit i solskensparken, utan att jobba! Var där och myste med Nina och storasyster Anna och hennes familj Willam, Edwin och pappa Karl. Vi åkte en massa roliga saker, och vann fina ormar, godis, bilar, motocyklar och 7 små bin, för det var nog något med nerverna idag som gjorde att jag sköt askasst och jättesegt. Jäkla skit. Jag ska ha ett stort bi!
Men det var trevligt. Och jättekul ändå.

Men nu ska ta och kolla på Tekken filmen, många säger att den är riktigt bra, och trailen var ju rätt awesome så.

Och tyst med er Dimitri och den andra hamstern!

torsdag, augusti 19, 2010

fml

Today, one of my cousins offered to sell me his mac for a low price. When I got it, I realized it was an old toshiba painted white with an apple sticker on it. My cousin still insists it's a mac. FML


Mahah var tvungen. Var nog det bästa jag har hört på länge!

godis

Idag hann jag på under 6min lämna min kassa i banken, springa till ds och stämpla ut, springa in i omklädningsrummet och byta om, springa upp till hållplatsen och hinna precis med 4an från Getebergsäng. Win.
Sen kom 16 bussen in precis framför 4an, och jag gick fram till föraren och sa att jag måste verkligen med den där bussen! Så öppnade han åt. Så jag hann. Mer Win. Sen var jag hemma halv tio. Det är så långt det ska ta att åka från jobbet och hem. Första gången det har hänt.

Och det börjar bli hetsigt med spårvagnsracet. Men mer om det förklarar jag på söndag. Nu ska jag nog sova eller läsa min bok. Som är väldigt komplicerad för en barn/ungdomsbok. Laters

tisdag, augusti 17, 2010

things are gonna changes

Idag ska jag inte åka till jobbet klockan elva på morgonen som igår. Tur att Sanne var hemma.

Och nu spöregnar det. Lovely.