fredag, mars 02, 2007

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas..

Efter många förfrågningar om varför jag inte har updaterat här på länge, så kommer nu ett hyfsat långt inlägg. :D
LÖRDAG
Förra helgen var väldigt mycket på gång.. fyra matcher :O och den första matchen, mot Pixbo, fick jag stå i mål, och det gick väl bra på uppvärmningen, men sen under matchen gick det apdåligt typ =/ vissa bollar kunde jag ju ha tagit faktiskt. Men men.. det blev typ 8-1 i den matchen. nästa match var mot Partille, och de är ju kända för att vara bra, (och bitchiga) men vi spela mucho bra faktiskt, det var typ bara i början som vi släppte in en massa mål för ingen visste riktigt var man skulle vara. sen i slutet gjorde Luder en massa snyggt mål :'D och vi tog ut målvakt men det blev mål ändå så vi losa den matchen med typ.. 5-7 eller ngt.
Senare på kvällen var jag hos mina kusiner och fira min fasters födelsedag. Och Viggo (fluff, deras hund) var jättegosig som vanligt, så åt vi och sånt, och titta på melodifestivalen. och efter det titta vi på en gammal video från när min pappa var liten. Det var typ första gången jag har sett bilder på min farfar.
SÖNDAG
En till match, med b-laget denna gången med det var typ hela juniorlaget och några från damerna. det var en massa kewl :D var center och grejer ^^ det gick rätt bra i min kedja, tyckte jag och Sanne iaf. men vi förlora den med för ovanlighetens skull. :) men det kom jag inte ihåg vad det blev men det var mot Backadalen.
Sista matchen var mot Grundsund, och vad jag hade hört av de andra som var med på den matchen de senast mötte dem sa att de var rätt kaxiga. och fy fan va bitchiga dem var :O Jag har aldrig varit så jävla förbannad förut! och den jävla pucko dommaren som har fått sin lincens i cornflakes paketet ! GAH! Jag var på vippen och putta en över sargen efter tredje gången han hade blåst av för att hon hade gnällt på mig när jag stod helt stilla! Han borde inte få döma! jävla psykfall!

denna veckan som har gått har gått hyfsat fort.. haft en massa läxor denna veckan.. och det lär bli mer nästa vecka antar jag.. suck. måste välja en text som jag tycker om och sen ska jag prata om den för halva klassen i 3-5minuter.. jäj.. sen måste jag fixa med mitt flash projekt. hade tänkt mig en hemsida för rockgruppen Tejp, som består av mig. och mig.. xD haha nej men typ.. :P men det kan bli fint.. har allt i hucudet hur jag vill ha det. får hoppas det blir ungefär som jag hade tänkt mig bara.