lördag, november 18, 2006

In a crocked little town...

idaaaag var det väldigt kewl.. ^^ haha och under kvällen kom vi fram till att Petre var langare i Hjällbo, och Sanne kunde inte få tag på någon sprit och behövde därför kolla i Tomasch skåp. xD Men för att gå tillbaka till början, för vi börja ju kvällen med att bowla ^^ Och Petre kunde ju verkligen bowla, medan jag och Sanne var ju urkassa, men jag fick inte en enda strike! :O grymt jobbigt. men jag vann sista serien faktiskt ^^ hihi Och sen efter bowlingen gick vi till ett thai ställe och åt thaimat med pinnar xD och de flesta kunde ju inte alls det här med pinnar.. medan typ Ellinor och Petre kunde sleva i sig jättefort! :O Men det var askul iaf! Sen skulle vi till MacDonalds och köpa glass, så ville alla gå utom jag och Petre, som tog spårvagnen till en massa MacDonalds tills vi kom fram till den de andra hade gått till :P hihihi sen gick vi mot centralen och Nordstan och åkte hem typ :P iaf jag xD och nu sitter jag här :D

Och igår vart det ju med kul faktiskt. Men lite synd att det sluta så himla fort =/ Men det måste vi klart göra om :D

onsdag, november 15, 2006

Who chasing me?



Min alldeles egengjorda reklambild xD Med bild och logga från www.reklamfabriken.konsumentverket.se

Bilden föreställer ett hjärta med en åtdragen rem, så det rinner blod från hjärtat. Som man hade fått en hjärtattack eller kanske en stroke? Ironiskt är det i alla fall att MacDonald's loggan och deras slogan "I'm lovin it!" har lagts till i bilden :P Budskapet blir "ät MacDonald's varje dag, och du dör av hjärtattack."
Men det är ju faktiskt inte hamburgarna på MacDonald's som man blir fet av, det är ju pommes fritsen och den X-stra stora läsken man får till menyn. Och tycker faktiskt att det är lite konstigt att det alltid är MacDonald's som blir stämplade. Liksom Burger Kings mat är väl inte heller särskild sund? Varför kritiserar man inte dem lika mycket som MacDonald's? Lite taskigt tycker jag faktiskt..

Vi, mitt lag är sponsrat av MacDonald's, och det är ju också lite komiskt faktiskt.. :P Vi värsta atleterna som ska hålla formen och grejjer, blir sponsrade av MacDonald's xD höhöh

tisdag, november 14, 2006

Just wanna be, wanna be looooved..

Min dikt illustration.
Jag valde den dikten för den lät tilltalande. Men den var lite för långtråkig för att vara en dikt. Min första skiss av bilden var bara en stjärna och en stol på stjärnan, för jag hade verkligen inga idéer. Men sedan la jag till några stjärnor så det såg ut som det var i rymden, och la till jorden så den skulle presentera dottern till Mannen som sitter i en soffa av pärlemor på stjärnan och skickar bla telegram.
Jag har använt mig av photoshop, dela för jag är så himla dålig på att skissa för hand, och dels för det är roligare och utveckla sig i psp.
Allt i bilden presentera olika saker från dikten. Som Mannen som sitter och skickar blå telegram till sin dotter nere på jorden.

söndag, november 12, 2006

Alla mot Alla

Fan va bra vi var mot Partille igår asså! Värste stolt ^^ Och Nicoles mål var ju så fräääääckt! :D Hela Partille stod ju helt stilla och stirra och fatta ingenting när Nicole typ gick med bollen (hon gjorde zorro) och la den upp i krysset! och någon från Partille bara "Oh men!" typ som man inte fick göra så! HAHA Sicka miner asså! och några föräldrar bua! Man ba daah.. Fast sen råka jag sätta Petras näsa.. och det var ju typ inte meningen.. =/ hoppas den inte är hel förstörd.. Och dessutom stuka jag min stortå med. Trampa på någons häl och hela skon vek sig konstigt.. så det vart lite jobbigt och spela idag..

Och senare på kvällen gick jag och Pippi och köpte godis nere vid coop ^^ och sen satte vi oss på röktrappan på Bräcke och vänta på att Sanna (Forsén, inte Astne) skulle komma.. men det visade sig att hon cykla hem till Pippi, så vi fick gå hem och träffa henne där ist.. xD Och sååååååå kul vi hade! Sanna (fortarande Forsén) bröt ihop av skratt säkert tre gånger! ;D Så tänkte vi oss bort och sakna dem där 45minuters skratten i bamba på Bräcke! Man kan inte sitta kvar på Vice Versa.. för dem e så sjukt snabba med att få ut alla elever och in med lunchgästerna fort som möjligt.. gaah.. jobbigt värre..

Och idag då. Sicken skit match! JAG HATAR när motsåndarna hackar sönder klubban! :@ och sliter av en tröjan och armarna.. Man vill bara slita till dem! Och det är sjukt jobbigt när de håller på så, för jag spelar inte hackinnebandy längre.. jag har itne gjort det på flera år nu, och det är lite svårt att anpassa sig till det. Så där är det MUCH roligare o spela med Juniorerna <3 för där är det mer i med kropp och lite mer spel, på 91.matcherna kommer ju bollen inte ens fram..!