fredag, april 16, 2010

I dont CRY FOR PAIN! WÖ!



Pippi: Och kobenta ben, det är high fashion!

Var inne i stan med Pippi för typ.. hundra årsen kanske? Ah men hon visade mig i alla fall hur man gjorde high fashion poser. Alltså: Se ut som du har brutit alla ben du har i kroppen, så har du en strålande modell karriär framför dig!

Det här med vulkanen på Island btw, det skulle ju vara askmoln all over the place, men det enda jag vakna av imorse (min rullgardin bestämde sig för att skrämma skiten ur mig genom att rulla upp sig, precis när jag höll på att somna. Så jag orkade inte gå upp och dra ner den igen och sen gå lägga mig i sängen.) var en stark lampa som lös rakt in i mitt rum klockan sex på morgonen. Snällt. Och när jag tittar ut nu så ser jag bara vita fluffiga moln moln på himlen. Inget grått så långt ögat når.

Thats all.

torsdag, april 15, 2010

Aloha.


Hur kommer det sig att bussen som går 14.44 är en minut snabbare än den bussen som går 14.53 och hela TVÅ minuter snabbare än den som går 15.02? Helt inte logiskt.

Nu pratar jag med Sanne banne hihi

tisdag, april 13, 2010

I could really use a wish right now



Jag är helt såld på den här låten. Jag ville bara att alla skulle veta detta. Så alla andra också kan bli sålda på den. :D

måndag, april 12, 2010

check please!



detta målade jag precis. :D
förhoppningsvis ser den okej ut, annars får man väl klicka på bilden så man får se den i större format. Och inte pixlig and shits. Men jpeg är ju jpeg.. -.-

för oss idioter



Lala har inte skrivit något på länge men jag har haft go semester i Idre. Kanske inte bästa vädret och bästa snön, och en liten skada på det, men det var ändå värt att testa nya bärdan som är hur awesome som helst.
Ett stort minus var att Hjorton cider is no more :'O

Men nu är det himla gött väder ute så jag ska in till stan och träffa Mikey boi. Laters!