onsdag, maj 14, 2008

Cause all we know is falling.


Jag hade nästan en fri FN-rollspels dag idag. Hela förmiddagen gick åt till multimeda projektet som ska vara inlämmnat nästa vecka! Så jag gjorde världens snyggaste slideshow faktiskt.
Sedan i början av graf lektionen gick jag med My till EC och hämtade de nya skoltröjorna :D
Men vi var där längre än vi trodde, för det skulle komma en kille från trean och kolla så vi inte hade tagit någon tröja från EC vilket vi inte hade, och sen kom han inte överhuvudtaget. en halvtimmes waste for nothing. Men det var kul i alla fall.
Sedan när vi kom tillbaka till skolan sprang vi till fotorummet och tog lite balla kort. Så man kan säga att jag gjorde knappt något på graf idag, men jag var ju klar så vad skulle jag annars göra?
Men det var här min FN-fria dag sprack.. Anahs lillasyster kom och tjöta på oss om en massa resolutioner de ville att vi skulle skriva på, och jag och Anah orkade inte höra hennes tjöt så vi skrev på bara för att slippa henne.
Sedan på matten fick vi en läxa till fredag som vi gjorde, mkt bättre och enklare så..

Några roliga citat under dagen som har varit:

Jag: My, var inte ni emot dödsstraff?
My: Jo det är vi, hurså?
Jag: Du skrev precis på en resolution att ni stödjer dödstraff..
My: VA?! HON SA ATT DET VAR EMOT JU! *My springer ut ur klassrummet efter Vickan*

På mattelektionen disskuterar jag och Håkan den nya serien som ska börja på 6an.
Håkan: Han gör droger typ.. den där drogen på M.. vad heter den?
Jag: Det var något med hol på slutet tror jag? Metahol? XD metamfettamin var de la inte?
Håkan: Njaae...Vi frågar matte-anna, hon är ju biologilärare. Hon borde veta sånt! *Håkan frågar matte-anna som inte heller fattar vilken vi menar*
Matte-Anna: Kan de inte vara Metamfettamin då?
Jag: Nej det var något med hol i slutet..
Håkan: JAJA skit samma! Han gör sånt i alla fall!
Matte-Anna: VA=?! Vem gör sånt?!
Håkan och Jag: XD XD

tisdag, maj 13, 2008

ingenting.

Om vi hade slutat med träningarna denna veckan ist för två veckor sedan, så skulle jag antagligen varit i alla fall en minut bättre på konditions testet idag. suck.
Men jag kunde ju gått ut och springa själv dessa två veckor, men jag hade ju inget riktigt bra skäl och ork till att göra det själv. Jag hatar mig själv.

Och idag tog jag 16 till Eriksberg, gick av, och orkade bara inte gå upp för mördarbacken så jag satt och väntade på att 99an skulle komma, vilket den gjorde efter 3 minuter bara, och åkte en hållplats och tänkte inviga gångbron över tågen. Det började ju väldigt bra. Kom upp för trappan och allt, men efter jag hade gått halva ser jag en arbetare stå och greja framför trappan på andra sidan! Och då kunde jag absolut inte, av feghet mest för att de skulle bli skitarga, gå över bron. Så då små sprang jag ner för trappan och bestämde mig för att gå runt allting via Ivar-motet. Men det var ju ingen mördar backe i alla fall och jag ville ju liksom kolla in på nära håll hur långt de hade kommit på radhusen de bygger vid Färjenäs...

söndag, maj 11, 2008

Aint no sunshine when she's gone

Hela dagen har gått åt till att läsa engelska boken, och det är en såndär bok du vill lägga ifrån dig för du orkar inte läsa mer, MEN, du måste bara veta vad som händer härnäst. Man blir så fängslad liksom. Dead famous heter den, och låter inte bara titeln som en kanonbok då eller? Det är en typisk Sara bok. Den handlar ett mord som har hänt framför 40 kameror och typ 50 mickrofoner. Det är Big Brother vi pratar om, fast i boken heter programmet House Arrest. Väldigt roligt att läsa faktiskt. Det är som att titta på en engelsk deckarserie på tv, fast det är i bokform. Skulle inte bli förvånad fall de gjorde film på denna asså. Man får ju inte veta heller vem som blir mördad, och det är väl därför man fortsätter att läsa, för man vill ju veta, och alla i huset har någon form av motiv till att faktiskt begå ett mord.

Borde ha gjort lite läxor idag, men det var alldeles för fint väder för att sitta inne framför datorn hela dan, så det fick bli en stekar dag idag med. :D
Men imorgon ska de visst bli mindre fint väder igen.. tråkigt.. och vi har hela dan FN rollspel ...yäy..